PharmaLife Med București - Grivița CF2


PharmaLife Med Bucuresti - Grivita CF2
PharmaLife Med Bucuresti - Grivita CF2
an

PharmaLife Med București - Grivița CF2 face parte din lanțul farmaciilor PharmaLife Med.

 

Te asteptam într-o atmosferă primitoare, unde beneficiați de consiliere de un înalt standard profesional; pe lângă serviciile oferite, vă punem la dispozitie o gamă variantă de medicamente care pot fi eliberate doar pe baza prescripției medicale (RX), medicamente fără prescripție medicală (OTC), retete magistrale (rețete preparate în laborator), vitamine, suplimente alimentare, cosmetice, dermatocosmetice, produse naturiste și bio, aparatură medicală și lista continuă.

 

Lanțul de farmacii PharmaLife Med și site-ul online al farmaciilor ClickPharm.ro completează serviciile sistemului privat de sănătate, MedLife.

 

In 2010, MedLife a lansat o linie proprie de farmacii, PharmaLife Med. Majoritatea farmaciilor PharmaLife Med sunt situate în încinta HyperClinicilor și Spitalelor MedLife, atât în București, cât și în țară (pentru detalii legate de contact și program, vă rugăm să consultați lista farmaciilor).

 

DOCTOR LIFE * brand propriu– sunt produse create pentru sanatatea întregii familii, prin toate beneficiile pe care le oferă (vitamine, suplimente- le poti găsi în farmaciile Pharmalife Med și pe site-ul www.clickpharm.ro.

 

PharmaLife Med dispune și de un laborator propriu, unde clienții pot beneficia de produse specifice în funcție de nevoia lor și de recomandările medicale.

 

Farmaciile PharmaLife Med au încheiat contract cu Casa de Asigurări de Sanatate și eliberează medicamente în regim compensat și gratuit. Clienții beneficiează de reduceri pentru produse din rețeaua farmaciilor PharmaLife Med (pe baza cardului MedLife 5% sau pe baza rețetei eliberată de medicul Medlife 5% – reducerile nu se cumulează). *Discount-urile nu se aplică și pe site-ul online ClickPharm.ro.

 

Clienții PharmaLife Med beneficiează de discount-uri și produse cadou la achiziția unei game variate de produse dermatocosmetice, cosmetice, suplimente alimentare, promoții săptamânale, lunare și sezoniere. În lunile de sărbătoare, pacienții se pot bucura de multe momente plăcute și surprize în locațiile PharmaLife Med (poze cu mascote, baloane, cadouri atât pentru cei mici, cât și pentru adulți).

 

Vă informăm că farmacia PHARMALIFE MED este înscrisă în Proiectul FIV - “O Șansă Pentru Cuplurile Infertile” + Proiectul Materna.

 

Angajații PharmaLife Med sunt empatici cu nevoile și dorințele clienților noștri și au o grijă permanentă de a veni în întampinarea lor cu produse de cea mai bună calitate, diversitate și produse deficitare, produse de sezon, din gama „protecție”, produse brand propriu Doctor Life.

 

Suntem alături de tine, cu tot ce-ți face bine!

 

www.clickpharm.ro

©2023 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.