medic gastroenteorolog tinand un clipboard in mana

Pachet de evaluare endoscopică completă

Departamentul de Gastroenterologie și Endoscopie Digestivă din cadrul Spitalului MedLife Brașov pune la dispoziție un pachet de servicii menit să asigure o abordare integrativă a patologiei digestive, permițând un diagnostic rapid și precis, precum și instituirea precoce a măsurilor de tratament ce se impun.

Endoscopia digestivă reprezintă o procedură medicală prin care se realizează vizualizarea mucoasei tubului digestiv cu ajutorul unei micro-camere de luat vederi, permițând diagnosticul unei game largi de afecțiuni și chiar tratamentul unora dintre acestea (ex.: polipi, stenoze, hemoragii digestive).

Pachetul de evaluare cuprinde:

1. Beneficii înainte de procedură

  • Consultanță și evaluare extensivă: Fiecare pacient care urmează să fie supus unei investigații endoscopice va fi evaluat în prealabil de unul din medicii care activează în departamentul nostru. Fie că evaluarea are loc direct în cabinet (în cazul pacienților la care recomandarea de investigație endoscopică decurge dintr-o consultație efectuată în cadrul departamentului), fie prin intermediul fișei de evaluare completate de pacient la achiziționarea pachetului (în cazul pacienților care efectuează investigațiile la solicitarea proprie, la recomandarea unui medic din altă specialitate/ instituție sau la distanță semnificativă față de momentul recomandării inițiale formulate de către medicul curant), specialiștii noștri vor evalua atent simptomele dumneavoastră, starea de sănătate, eventualele afecțiuni asociate si tratamentele aferente acestora, în scopul stabilirii cât mai corecte a indicației pentru investigațiile în cauză, a eventualelor contraindicații si a eventualei nevoi de adoptare a unor masuri adiționale speciale în cazuri selecționate (ex.: unii pacienți aflați sub tratament cu anticoagulante orale, pacienți care necesită profilaxia endocarditei bacteriene, pacienți cu diabet zaharat insulinonecesitant cu dificultăți majore în controlul valorilor glicemiei etc.), astfel încât investigațiile endoscopice să se poată desfășura în condiții de deplină siguranță si cu beneficiu diagnostic maxim pentru pacient. În lipsa acestor informații echipa medicală își rezervă dreptul a nu efectua investigația solicitată.
  • Tratamentul necesar pregătirii pentru endoscopie digestivă inferioară este inclus.

2. Beneficii post-procedură

  • Acoperirea riscurilor postprocedură în cadrul Spitalului MedLife Brașov de către o echipă multidisciplinară, formată din medicul gastroenterolog curant, medici de chirurgie generală, anesteziști și alți medici din specialități conexe. În cazul spitalizării pentru monitorizarea sau tratamentul unei complicații survenite în urma unei proceduri endoscopice costurile suportate de pacient se limitează la consumurile directe (ex. medicație, materiale sanitare, investigații).
  • Consult gratuit pentru interpretarea rezultatului anatomopatologic (în situațiile în care se recoltează probe biologice) și prioritate la programarea acestuia.
  • Consultații gratuite și prioritate la specialitățile Oncologie și /sau Chirurgie Generală (în urma recomandării primite de la medicul gastroenterolog).
  • Pentru cazurile ce necesită intervenție chirurgicală: gratuitate la Pachetul Preoperator de investigații și, 20% reducere la tariful final al intervenției.

*beneficiile se acordă în termen de 30 zile de la data investigației / eliberării rezultatelor anatomopatologice.

Serviciul este diponibil în cadrul Spitalului MedLife Brașov.

icon spital
icon spital

Spitalul MedLife Brașov

Adresa: Str. Turnului, nr. 5 A, Brașov

Informații și programări: 0268.960

 

©2023 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.