Centrul de fertilitate

Strada Izvorului 1 A, Sibiu
Spitalul MedLife Polisano Izvorului
Spitalul MedLife Polisano Izvorului

Spitalul MedLife Polisano Izvorului

Aici auzi Grija. Aici Speranța prinde glas. Aici se naște un Mâine mai bun decât azi.

  • Chirurgie la cele mai înalte standarde
  • Abordare cazuri complexe
  • Medicină modernă minim invazivă

Despre Departamentul Fertilizare in Vitro (FIV)

Departamentul de Fertilizare in Vitro funcționează înca din anul 2006, echipa noastră obținând un binemeritat renume între clinicile de profil din țară, de-a lungul celor peste 16 ani de activitate. Sute de cupluri au beneficiat de experiența și profesionalismul echipei medicale și se bucură acum de surâsul copiilor, în calitate de parinți.

Centrul nostru materno-fetal și-a propus ca prin echipa sa de specialiști să ofere o gamă completă de servicii legate de reproducerea umană asistată, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor aparatului de reproducere feminin precum și monitorizarea și asistența la naștere.

Ne mândrim cu un colectiv de medici atestați în tratamentul infertilității și reproducerii umane asistate, embriologi cu experiență vastă în proceduri de fertilizare in vitro, pregătiți atât în țară cât și în străinătate, precum și asistente a căror pricepere şi pasiune sunt puse în slujba cuplurilor care apelează la noi.

Omogenitatea echipei de specialiști constituie o rețetă de succes pentru procedurile realizate în Centrul nostru materno-fetal.

Rata mare de succes a procedurilor a asigurat continuarea subprogramului național de fertilizare in vitro și embriotransfer pentru cuplurile care se încadrează în criteriile de eligibilitate.

Centrul de fertilitate

Intervenții

  • Proceduri FIV
  • Laparascopie diagnostică și terapeutică
  • Histerosalpingografie
  • Histeroscopie
Contactează-ne!

Contact - locație și program

*Toate câmpurile sunt obligatorii.

©2023 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.