Obstetrică-ginecologie

Ploiești, str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 43, județ Prahova
image
image

Spitalul MedLife Lotus Ploieşti

Echilibrul dintre profesionalismul personalului și serviciile medicale prestate duc la rezolvarea problemelor de sănătate pentru care pacienții ni se adresează.

Despre departamentul Obstetrică-ginecologie

Ginecologia reprezintă specialitatea medicală care se ocupă cu studiul morfo-fiziopatologiei organelor genitale feminine ca parte a organismului, al proceselor biologice legate de reproducere și tratamentul stărilor patologice din sfera genitală.

Afecțiunile tratate frecvent de medicul ginecolog includ: planificarea familială, probleme legate de fertilitate, menstruație, menopauză, sindromul ovarului polichistic, incontinență urinară, afecțiuni benigne ale tractului reproducător, afecțiuni ale sânului, ulcerații vulvare și vaginale, cancere ale tractului reproductiv și ale sânilor, endometrioză, boli inflamatorii pelviene, inclusiv abcese.

La Departamentul de Obstetrică și Ginecologie pacientele primesc sprijin și îndrumare pe tot parcursul vieții, de la adolescență la menopauză. Abordarea MedLife se bazează pe o echipă de specialiști care include pacientul ca partener în îngrijire, vindecare și soluții la problemele complexe apărute.

Citește mai mult

Ginecologii și obstetricienii cooperează cu medici din multe alte specialități pentru a oferi îngrijire eficientă și personalizată: chirurgie pediatrică, chirurgie cardiacă pediatrică, boli digestive, neurologie, neurochirurgie, nefrologie, neonatologie și altele.

Experții noștri ginecologici și obstetricieni au experiență în diagnosticarea și tratarea unei game largi de afecțiuni, de la comune la complexe. Spitalul MedLife Lotus oferă o gamă completă de servicii de ginecologie, de la screeninguri medicale de rutină, până la reconstrucție chirurgicală.

Unitatea noastră oferă servicii cu decontare CAS. Aici se pot efectua GRATUIT, în baza biletului de trimitere, în condiții de maximă siguranță și confort, mici intervenții din sfera ginecologiei (în cazul următoarelor diagnostice: metroragii, alte sângerări ale uterului, menstruație excesivă și frecventă cu ciclu regulat/neregulat, sângerări excesive în perioada de premenopauză, edem gestațional și hiperemeză gravidică), în regim de spitalizare de zi.

Echipa medicală este formată din medici înalt calificați, medici primari, cadre didactice universitare, doctori în științe medicale. Aceștia abordează o patologie complexă oncologică din sfera ginecologiei, chirurgie reconstructivă vaginală (rejuvenare, labioplastie, RVP, etc), inclusiv abordul modern al patologiei oncologice a sânului.

Doctorii noștri dețin competențe în chirurgia laparoscopică, chirurgia oncologică, tratamente Laser sau radiofrecvență, planning familial și fertilizare în vitro. Un loc aparte este rezervat tratamentului laparoscopic al patologiei ginecologice (histerectomii).

În cadrul Spitalului MedLife Lotus există trusa de laparoscopie Olimpus (dotată cu tot necesarul pentru intervenții de chirurgie generală și chirurgie ginecologică), aparatură pentru electrochirurgie, ablații cu radiofrecvență în patologia ginecologică, dar și pentru tratamentele moderne specifice (abordul infertilității, laparoscopic și histeroscopic).
Diagnosticul corect este facilitat de imagistica medicală ce utilizează aparatură RMN, CT, aparatură radiologică modernă, mamograf și ecografe performante.

image

Intervenții

  • Histerectomie
  • Wertheim
  • Chistectomie
  • Anexectomie
  • Rejuvenare vaginală
  • Chirugia sarcinii extrauterine
  • Conizație
  • ERAD
  • Histeroscopie
  • Laparoscopie diagnostică
Contactează-ne!

Contact - locație și program

*Toate câmpurile sunt obligatorii.

©2023 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.