Chirurgie robotică da Vinci Xi

Descoperă viitorul în medicină cu chirurgia robotică da Vinci Xi disponibilă în MedLife

Tehnologia avansată și precizia incredibilă a acestui sistem revoluționar permit chirurgilor să efectueze intervenții complexe cu o precizie uluitoare la nivel microscopic ceea ce permite intervenții mai precise și o recuperare mai rapidă a pacienților.

Despre Chirurgia Robotică da Vinci Xi

Despre robotul da Vinci Xi

Sistemul robotic da Vinci Xi este o îmbinare între tehnica laparoscopică convențională și tehnologia robotică de înaltă precizie. Acest sistem complex dispune de o tehnologie specială care aplanează orice tremur al mâinilor chirurgului atunci când ghidează instrumentele chirurgicale ale robotului.

Chirurgul comandă brațele robotice de la o consolă aflată în imediata apropiere a mesei de operații.

De asemenea, consola are un ecran pe care medicul chirurg poate vedea 3D fiecare structură a organismului uman, mărită chiar și de 10 ori.

robot chirurgie robotica

O extensie a chirurgului, indicațiile medicului operator fiind transpuse în timp real în mișcări de finețe și precizie uimitoare, prin 4 brațe multiarticulate, cu grade de libertate a mișcărilor mult superioare mâinii umane.

brat robot chirurgie robotica

Acest robot de ultimă generație oferă un plus de siguranță intervențiilor chirurgicale, precum și multiple avantaje, atât pentru pacient cât și pentru medic.

Robotul da Vinci Xi este utilizat în intervenții din sfera mai multor specialități medicale

icon urologie
Urologie

Ideal pentru intervențiile urologice complexe (tumori ale prostatei, tumori renale, vezicale, malformații, adenoame), care necesită o rigurozitate specială.

icon chirurgia peretelui abdominal
Chirurgia peretelui abdominal

Tratamentul chirurgical robotic al eventrațiilor complexe dar și al celorlate tipuri de hernii abdominale oferă rezultate optime, prin restabilirea funcționalității peretelui abdominal.

icon ginecologie
Ginecologie

Cancer de uter, cancer de ovare, endometrioză sau alte tipuri de cancer genital.

icon oncologie
Oncologie

Sistemul Da Vinci Xi este folosit în tratamentul a numeroase afecțiuni oncologice oferind beneficii semnificative, inclusiv precizie chirurgicală crescută, minimizarea daunelor tisulare sănătoase și recuperări mai rapide pentru pacienți.

©2023 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.