Mamografie - Investigatie pentru diagnosticarea cancerului mamar

Mamografie - Investigație pentru diagnosticarea cancerului mamar

Solicită o programare

*Toate câmpurile sunt obligatorii.

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord să fiu contactat/ă de către Sistemul Medical MedLife SA în legătură cu serviciile medicale solicitate.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Termeni și condiții.

Întrebări frecvente despre mamografie

Cât timp durează o mamografie?

Durata mamografiei poate varia de la un cabinet la altul și în funcție de tipul său. Mamografia de screening durează, în medie, 15 minute, iar cea de diagnostic aproximativ 30 de minute.

Este indicată mamografia pacientelor cu implant mamar?

Da. Pacientele cu implant mamar trebuie să urmeze același program de screening/monitorizare a sânilor ca și cei cu sâni naturali.

În cât timp voi primi rezultatele?

Timpul de așteptare depinde de tipul mamografiei. În cazul celei clasice, durează 20-30 de minute, în timp ce rezultatul unei mamografii digitale se poate afla în câteva minute.

Cât costă o mamografie?

Prețul unei mamografii depinde de tipul investigației. De exemplu, în cazul unei mamografii cu tomosinteză, prețurile vor fi mai mari decât în cazul uneia standard. Pentru a afla cât costă o astfel de investigație, dacă poți face mamografie gratuită și cum te poți programa la o mamografie cu bilet de trimitere, sună la numerele dedicate din București și din țară, sau accesează aplicația mobilă disponibilă în Google Play și App Store.

Are mamografia reacții adverse?

Mamografia nu este periculoasă pentru organism. Riscul de iradiere este mic, iar disconfortul produs de compresia sânilor este mic și trecător.

©2024 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.