De ce sa vii la MedLife cand ai nevoie de Radiografii, Ecografii, Tomografii sau RMN?

Raspunsul il stie fiecare pacient dintre cei 2 milioane care ne trec anual pragul: cele mai bune servicii de imagistica sunt la MedLife.

RMN

RMN-ul este o metoda de diagnostic neiradianta si neinvaziva care permite stabilirea unui diagnostic rapid si corect. La MedLife, veti beneficia de expertiza unei echipe de specialisti in radiologie si imagistica medicala, precum si de aparatura ultra-performanta.

Tomografie computerizata

Tomografia computerizata este o examinare rapida si neinvaziva realizata la indicatia medicului, care o va solicita atunci cand celelalte metode de investigatie nu sunt suficiente pentru stabilirea unui diagnostic.*

Mamografie

Indispensabila pentru femeile care au trecut de varsta de 40 de ani sau care prezinta un risc ridicat de cancer de san, mamografia este o investigatie utilizata pentru diagnosticarea leziunilor mamare si a formatiunilor tumorale la nivelul sanilor.

Radiologie

Metoda de prima intentie in afectiunile pulmonare, osoase si in traumatisme, radiografia este o investigatie nedureroasa si neinvaziva.*

Ecografie

Examinarea ultrasonografica (ecografia) este o metoda imagistica ce foloseste undele sonore cu frecventa inalta pentru a produce imagini ale organelor interne. Investigatiile ecografice sunt utilizate in ginecologie, obstetrica, afectiunile abdomino-pelvine, patologia mamara, patologia tiroidiana, ortopedie, urologie etc.

Osteodensitometria (DEXA)

Metoda moderna de determinare a densitatii osoase si a rezistentei acestora, investigatia se adreseaza tuturor persoanelor care prezinta factori de risc pentru osteoporoza. Procedura este nedureroasa, nu necesita o pregatire prealabila, iar doza de iradiere este de 10 ori mai redusa decat in cazul unei radiografii standard.

Endoscopie

Utilizata atat in scop exploratoriu, cat si terapeutic, endoscopia este o tehnica imagistica destinata explorarii tractului gastrointestinal. Examinarea se realizeaza cu ajutorul unui instrument flexibil, prevazut cu o camera video si o sursa luminoasa la unul dintre capete.

Solicita o programare

Array ( [code] => 8618 [image_src] => /html/imagistica/captcha/simple-php-captcha.php?_CAPTCHA&t=0.22688900+1487579323 )