COMITETUL EXECUTIV

Echipa Societății de management executiv este condusă de dl. Mihail Marcu, membru al Consiliului de Administrație și Director General, de dl. Nicolae Marcu, membru al Consiliului de Administrație și Director de Sănătate și Operațiuni și de dl. Dorin Preda, membru al Consiliului de Administrație și responsabil de Finanțe și Trezorerie. Sub îndrumarea managerilor cheie menționați mai sus se află un grup de manageri executivi, mulți dintre aceștia având o experiență solidă în cadrul Grupului, care gestionează funcțiile, liniile de afaceri și unitățile centrale. Acești profesioniști au un grad semnificativ de independență și libertate în implementarea bugetelor stabilite pentru unități și liniile de afaceri. Componența comitetului executiv este detaliata mai jos:

Mihail Marcu, Director General
Nicolae Marcu, Director Sănătate si Operațiuni
Dorin Preda, Director Finanțe si Trezorerie

Adrian Lungu, Director Financiar

Adrian Lungu este directorul financiar al Societății. Adrian Lungu a absolvit în 2008 Academia de Studii Economice din București, fiind licențiat în administrarea afacerilor. Și-a început activitatea în MedLife în 2011, în calitate de director al departamentului de Business Controlling. Anterior, Adrian Lungu și-a desfășurat activitatea în cadrul Ernst & Young Romania (2007-2010), în departamentul Tranzacții și Servicii de Consultanță, în calitate de consultant senior, și în cadrul KPMG Romania (2007) în departamentul Servicii Financiare (de Audit), în calitate de stagiar.

Radu Petrescu , Director de Resurse Umane

Radu Petrescu este director al departamentului Resurse Umane din septembrie 2017. Radu Petrescu are o experință extinsă în sfera resurselor umane din industriile farma și FMCG, coordonând proiecte de recrutare pe scară largă și proiecte de management al performanțelor. A ocupat funcția de HR Manager, Europa Centrală și de Est, pentru Danone. Anterior a profesat în domeniul farmaceutic unde a deținut poziția de Operations Manager, HR Operations Europe, în cadrul companiei Pfizer, dar și în domeniul serviciilor de consultanță și audit, unde a activat pentru PricewaterhouseCoopers (PWC). Absolvent al facultății de sociologie, din cadrul Universității București, Radu Petrescu a urmat și un program de masterat în cadrul aceleiași instituții.

Geanina Durigu, Director Divizia de Laboratoare

Geanina Nicoleta Durigu este director al departamentului Vânzări Retail / Divizia de Laboratoare, din anul 2008 având mandate succesive în această funcție. Geanina Nicoleta Durigu a absolvit în 2004 Universitatea de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa din Iași, Facultatea de Bioinginerie Medicală, și în 2005 Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, Facultatea de Medicină Generală. De asemenea, Geanina a absolvit în 2005 studiile de masterat în biotehnologie ale Universității Politehnice din București și în 2008 programul de Masterat în Administrarea Afacerilor (MBA) oferit de Codecs. Geanina Nicoleta Durigu face parte din echipa MedLife din 2004, când și-a început activitatea în calitate de reprezentant medical în cadrul Societății, iar din 2006 până în 2008 a deținut funcția de reprezentant medical coordonator în cadrul Societății.

Mariana Brates, Director de Aprovizionare

Mariana Ilea-Brateș este director al departamentului de Aprovizionare al Societății din noiembrie 2004. Mariana Ilea-Brateș a absolvit în 1992 Institutul Politehnic București, Facultatea de Tehnologie Chimică – Anorganică. Pe durata studiilor universitare, și-a desfășurat activitatea în calitate de laborant chimist în cadrul Institutului Național al Lemnului (1986-1992), iar după absolvirea acestora a fost inginer chimist în cadrului aceleiași instituții (1992-2000). Înainte de a se alătura echipei MedLife în 2004, a deținut funcția de administrator de achiziții și gestiune în cadrul Medicover S.R.L. (2000-2004). Mariana Ilea-Brateș este absolventă a mai multor cursuri de perfecționare în domenii precum: vânzări, management și contabilitate, fiind contabil autorizat din 1992.

Mirela Dogaru, Director Corporate

Mirela Dogaru este director al departamentului Corporate la nivelul Grupului din anul 2014. Mirela Dogaru este absolventă a Universității Politehnice din București, Facultatea de Biochimie (2003) și a programului de Masterat Executiv în Administrarea Afacerilor (EMBA)/ASEBUSS al Universității Kenesaw din Atlanta, Georgia, SUA. Mirela s-a alăturat echipei MedLife in 2005, în calitate de coordonator al echipei de vânzări corporative (Corporate Sales Manager), funcție pe care a deținut-o până în 2011, când a fost numită în funcția de director de vânzări (Sales Manager) pentru sectorul de dezvoltarea afacerii (New Business). Înainte să se alăture echipei MedLife, Mirela Dogaru a deținut funcția de director vânzări în cadrul Petchim S.A. (2004-2005) și responsabil de client (Key Account Manager) în carul Freshtex Textile Finishing S.R.L. (2003-2004).

Larisa Chiriac, Director Medical

Larisa Chiriac este director medical al Grupului. Larisa a absolvit Universitatea Titu Maiorescu București, Facultatea de Medicină și Farmacie, fiind licențiată ca medic în anul 1998. Larisa a activat în cadrul Centrului Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, din București. Experiența sa profesională include funcția de medic specialist în medicina familiei, cu competențe de management al serviciilor medicale și ultrasonografie generală, șef birou triaj al Centrului Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, din București, ocupată în perioada mai 2003 – iunie 2016.

Vera Firu, Director Economic

Vera Firu ocupă funcția de directorul economic. Vera Firu a absolvit în 1985 Academia de Studii Economice, Facultatea de Economia Industriei, Construcțiilor și Transporturilor. Înainte să se alăture echipei MedLife, Vera Firu a deținut funcția de director economic al Unicom Holding S.A. (1996-2005), iar anterior a fost contabil șef în cadrul Romquartz S.A.