33

Laboratoare de analize

peste 200

Puncte de recoltare

1800

Tipuri de analize

36000

Analize efectuate zilnic

Prima linie automată Abbott din Europa de Est.
Colaborare cu laboratoare din Franța și Germania pentru second opinion.
Rezultate în 24 de ore pentru 70% din analizele medicale.

 

LINIA AUTOMATIZATA ABBOTT ACCELERATOR a3600 este un sistem complex de automatizare a laboratorului de analize, care contribuie semnificativ la o mai mare acuratețe a analizelor, la reducerea timpului de execuție, la o mai bună trasabilitate și urmarire a probelor fiecărui pacient.

Standardele de excelenta se regasesc in fiecare dintre cele 33 laboratoare MedLife. Acoperim toata gama analizelor medicale (biochimie, hematologie, coagulare, imunologie, microbiologie, anatomie, patologică, citologie, biologie moleculară, toxicologie), cu specialisti cu inalta calificare si tehnologie de ultima ora.

Toate laboratoarele noastre sunt acreditate RENAR cu standardul de calitate ISO 15189 si avem parteneriate cu laboratoare de prestigiu din Franta si Germania.

 

LABORATOARE COVID

În contextul pandemiei, rețeaua de laboratoare MedLife s-a extins cu 6 laboratoare RT-PCT puse în funcțiune în București, Sf. Gheorghe, Timișoara și Cluj, urmârind întocmai standardele impuse de Organizația Mondială a Sănătății.

Probele sunt lucrate pe platforme de capacitate mare, în tranșe de 96, putând fi procesate zilnic 5.000 teste Real Time PCR.  În șase luni s-au procesat în laboratoarele proprii aproape 500.000 de teste RT-PCR pentru detectarea infecției cu virusul SARS-CoV-2, dintre care aproape peste 175.000 numai în București.

Testele serologice pentru detectarea anticorpilor IgG se prelucrează în laboratoarele din Cluj, Arad, Timișoara și Brașov, folosind echipamentele automate de laborator Abbott ARCHITECT si ALINITY. În laboratorul din București, testele serologice sunt efectuate pe baza reactivilor produși de Abbott Diagnostics și DiaSorin Liason XL.

Aceste sisteme pot efectua până la 200 de teste/oră.

 

Puteti vedea aici pachetul de servicii medicale de baza pentru specialitatile paraclinice in contract cu CAS.

Indicatii recoltare probe

Intervalele de referinta pentru toate analizele de hematologie, biochimie, imunologie, examenul sumar de urina, etc. au fost stabilite in conditii bazale.

Află mai multe

Gama de analize

Selectează analizele dorite si programează-te la cel mai apropiat centru.

Glosar

Afla mai multe informatii despre analizele medicale.

Rezultate analize

Aici puteti accesa in cel mai scurt timp rezultatele testelor medicale.

©2022 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.