DEXA

Capacitate de diagnostic

Pentru o diagnosticare corectă aducem în jurul pacienților noștri toate capabilitățile tehnologice și medici ultraspecializati.

Abordare multidisciplinară

Acoperim cu profesionalism specialitățile imagistice pentru a oferi un diagnostic cu acuratețe ce ține cont de întreg istoricul medical și starea pacienților.

Tehnologie actuală

Investim în cea mai bună tehnologie și cei mai buni specialiști pentru o diagnosticare corectă și rapidă.

Echipă de medici excepționali

Echipa de medici MedLife este formată din specialiști cu experientă. Rezultatele se traduc în numărul mare de pacienți diagnosticați și tratați cu succes.

La MedLife imbinam serviciile medicale integrate cu profesionalismul, grija si responsabilitatea personalului nostru medical. Pentru a veni in intampinarea unui numar cat mai mare de pacienti, MedLife ofera acces la o gama larga de specialitati medicale. Va invitam mai jos sa vizualizati specialitatile noastre si centrele unde acestea sunt disponibile.

Pregatire pentru investigatii

Află ce trebuie să faci atunci când ești programat pentru o investigație imagistică în cadrul MedLfie: DEXA - Osteodensimetrie, Ecografie, RMN, CT, Endoscopie, Mamografie, Radiografie sau Radioterapie.

Află mai multe

Întrebări frecvente

Pentru efectuarea investigației, pacientul este întins pe o masă specială între sursă de raze x și pacient. Detectorul de raze X se deplasează în dreptul segmentului/zonei investigate, fără a produce durere sau vreun disconfort. Investigația durează aproximativ un minut – două pentru fiecare segment, timp în care pacientul trebuie să stea nemișcat pentru a asigură producerea unei imagini cât mai bune.

Investigația este recomandată în diagnosticarea osteoporozei, dar și în monitorizarea tratamentului și a evoluției acestei patologii.

Investigația nu necesită o pregătire prealabilă.

Sarcina


Centre imagistică

©2023 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.