Maternitatea MedLife Brasov

Nasterea este unul din momentele cele mai importante din viata unei persoane.

Pentru a mentine aceasta experienta unica, MedLife Brasov va asteapta sa nasteti in siguranta intr-un ambient placut, prevazut cu toate facilitatile necesare pentru a trece prin momentul nasterii fara griji. Sectia de Obstetrica Ginecologie se afla in cadrul Spitalului MedLife Brasov, din strada Turnului 5A.

Care sunt avantajele pentru toate pacientele maternitatii Brasov?

1. Disponibilitate 24/7

Servicii medicale cu acces continuu, linie de garda in spital pentru urgente obstetricale si ginecologice, neonatologice si ATI.

2. Monitorizarea permanenta a sarcinii

Pe intreaga durata a sarcinii, dar si in timpul nasterii, monitorizam la standarde foarte inalte, avand laborator si aparatura performanta, ecografie fetala, diagnostic prenatal, inclusiv genetic, cu o echipa de medici de renume.

3. Posibilitatea de a iti alege medicul

Fie ca este unul din medicii din echipa MedLife sau provine dintr-un alt spital, mama are posibilitatea sa aleaga cine sa ii supravegheze nasterea din echipa MedLife sau din afara.

4. Dotari cu aparatura performanta

Maternitatea este dotata la standarde europene, cu experienta in asistarea sarcinilor multiple si a celor cu grad inalt de complexitate.

5. Echipa de specialisti

Cu o vasta experienta si un nivel inalt de pregatire. Vezi aici mediicii maternitati:

6. Investigarea complexa a nou nascutului

Ecocardiografie, ecografie transfontanelara si investigatii pentru boli metabolice.

7. Serviciul ATI pentru monitorizarea mamei, terapia durerii si ingrijire postoperatorie.

8. Grad ridicat de confort

Rezervele maternitatii dispun de dotari la standarde europene, cu 1 sau 2 paturi

9. Pachete speciale de nasteri care vin in intampinarea diverselor solicitari ale pacientelor, atat medicale cat si financiare.

10. Scoala Parintilor

Cursuri de pregatire a primilor pasi pentru ambii parinti.

11. O echipa medicala de exceptie, cu experienta de peste 12 000 de nasteri, si cu diferite specializari care vin in intampinarea dorintelor – nevoilor pacientelor:

Consultant in alaptare acreditat IBCLC – International Board Certified Lactation Consultant® (persoana specializata care instruieste mamica cum sa pozitioneze corect copilul la san si care sunt indicatiile pentru o alaptare in conditii optime)

Expert maternolog, specialist obstetrician care are in plus abilitatea de a consilia mama in privinta complexitatii fenomenelor care apar dupa nastere, pentru a o ajuta emotional.

Asistenta medicala in conformitate cu protocolul international IMBCO - International MotherBaby Childbirth Organization. In conformitate cu acest protocol, personalul medical trateaza mama si bebelusul ca o unitate integrala, nu intervin medicamentos din rutina, ci doar in situatii in care starea de sanatate a mamicii sau a bebelusului o impune.

Adresa: 
Str.Turnului 5A
Telefon Programare: 
Consilier Raluca Apostol 0753304021
Telefon urgente: 0733 007 338
E-mail: apostol@medlife.ro
Program Centru: 

Non-stop

 

Galerie Foto Maternitatea Eva Brasov