Protezele de genunchi, sold si umar decontate CNAS la MedLife

Protezele de genunchi, șold și umăr decontate CNAS la MedLife

Beneficiază de cele mai noi tehnologii de protezare ortopedică în spitalele noastre. Intervențiile sunt realizate de echipe medicale supraspecializate în protezare.

Protezele de genunchi, șold si umăr decontate CNAS la MedLife

În cadrul Spitalului de Ortopedie MedLife București și al Spitalului MedLife Brașov, practicăm servicii complete de protezare ortopedică.

Acestea sunt realizate de către echipe supraspecializate în patologia genunchiului, șoldului și umărului, oferind soluții personalizate fiecărui pacient în parte.

Protezele pentru genunchi, șold și umăr sunt decontate integral de Casele Naționale de Asigurări prin Programul Național de Endoprotezare.

Alege MedLife, soluția cea mai potrivită și sigură pentru nevoile tale

Proteze Personalizate

Echipele noastre sunt supraspecializate atât în intervențiile de înlocuire a articulației genunchiului, șoldului și umărului cât și în intervențiile de revizie a acestora.

Protezele sunt personalizate și sunt adaptate perfect anatomiei fiecărui pacient în parte și au ca scop îmbunătățirea calității vieții.

Consultații Medici Supraspecializați

Beneficiați de consultații oferite de către medici supraspecializați în chirurgie ortopedică pentru identificarea celor mai bune soluții în rezolvarea problemelor dumneavoastră.

Proceduri Avansate

Utilizăm tehnici moderne de lucru pentru realizarea de proceduri ortopedice ce asigură o recuperare mai rapidă și dureri postoperatorii minime.

Decontare cu Casa de Asigurări

Înțelegem importanța accesului la servicii medicale de calitate și oferim decontare cu Casele Naționale de Asigurări atât în Spitalul de Ortopedie MedLife București cât și în Spitalul MedLife Brașov.

Intervenții din sfera ortopedică pentru care se folosesc proteze

 • Artroplastie/Protezare de genunchi
 • Artroplastie/Protezare de șold
 • Artroplastie/Protezare de umăr
 • Revizie proteză de genunchi
 • Revizie proteză de șold
 • Revizie proteză de umăr

Când este nevoie să consulți un specialist ortoped pentru protezare

Poți avea nevoie de o intervenție de înlocuire a articulației genunchiului, șoldului sau umărului și trebuie să consulți un medic specialist dacă:

 • Prezența durerilor nu cedează la medicamente uzuale
 • Există tulburări de odihnă datorate durerilor
 • Mobilitatea și activitatea cotidiană devine limitată datorită durerilor

Metode de tratament

Ai acces la proceduri de chirurgie minim invazivă, cu ajutorul celor mai moderne tehnici, oferind o recuperare mai rapidă, risc scăzut de complicații și dureri postoperatorii minime.

Cum funcționează decontarea

Beneficiază de proceduri chirurgicale ortopedice cu decontare CNAS în cadrul Spitalului de Ortopedie MedLife București și al Spitalului MedLife Brașov.

Orice persoană care are calitatea de asigurat la fondul CNAS poate beneficia de servicii medicale decontate.

În baza biletului de trimitere CNAS de la medicul de familie către specialitatea Ortopedie‑Traumatologie, protezele pentru genunchi, șold și umăr sunt decontate integral prin Programul Național de Endoprotezare.

Pentru a putea beneficia de servicii decontate CNAS este obligatoriu ca la internare pacientul să prezinte următoarele documente:

 • Cartea de identitate;
 • Cardul de sănătate;
 • Dovada calității de asigurat (adeverință salariat, talon de pensie, dovadă plată contribuție personală, certificat de handicap, etc);
 • Biletul de trimitere CNAS de la medicul de familie către specialitatea Ortopedie‑Traumatologie.
Spitale unde oferim servicii de chirurgie ortopedică cu proteze decontate CNAS

Întrebări frecvente

Care sunt avantajele protezării pentru pacient?
Cât durează recuperarea după artroplastie?
Viața mea va fi la fel ca înainte după protezare?
Voi putea face sport după protezare?
Care este diferența dintre o intervenție clasică și una minim invazivă?

Articole medicale

Artroplastia
Artroplastia sau proteza de sold: Cauze, operatie, recuperare
Aveti dureri articulare la nivelul soldului sau probleme de mobilitate care nu cedeaza in urma unui tratament medical? Daca da, este posibil sa suferiti de artroza de sold sau coxartroza care necesita efectuarea unei artroplastii. In cele c...
glezna
Artroplastia gleznei: ce presupune, cand este indicata, recuperare
In cele ce urmeza va prezentam care sunt cauzele, simptomele artrozei gleznei, ce presupune artroplastia gleznei, cand este indicata aceasta interventie chirurgicala si cum se face recuperarea.Ce este artrozaCare sunt cauzele artrozeiCare s...
Artoplastia de umăr
Artoplastia de umăr și necesitatea protezei

Artroza umărului (omartroza), artropatia coafei rotatorilor și necesitatea protezei, care sunt cauzele acestei afecțiuni, ce este artroplastia de umăr, când este recomandată, ce riscuri presupune intervenția chirurgicală și cum se recuperează pacientul.

Ce afecțiuni poate indica durerea de genunchi
Ce afecțiuni poate indica durerea de genunchi
Despre genunchiGenunchiul este una dintre cele mai complexe articulații ale organismului uman. Formată din trei oase importante (femur, tibie, peroneu), rotulă și ligamente, tendoane și menisc (cartilajul genunchiului), această articulație ...
Contuzie la nivelul genunchiului
Contuzie genunchi

Contuzia genunchiului, expresia unui traumatism prin mecanism direct care are ca rezultat strivirea ţesuturilor profunde fără întreruperea tegumentului, cunoscută și ca o vânătaie, se referă la o leziune a țesuturilor moi din genunchi, fără a deteriora oasele din zona respectivă. Este diferită de fractură sau entorsă.

Femeie cu durere de cot in urma contuziei
Contuzia cotului

Contuzia cotului, denumită popular „cot învinețit”, reprezintă o leziune a țesutului moale care acoperă cotul.

Contuzia cotului este acel traumatism provocat prin lovirea cotului cu un obiect sau de o suprafață dură, traumatism care afectează țesuturile profunde, însă fără să fie vorba despre întreruperea tegumentului.

Galerie video

Contactează-ne!

Formular de contact

Contactați-ne pentru a vă ajuta să vă recăpătați mobilitatea și să trăiți o viață activă și sănătoasă.

Programează-te acum la Spitalul de Ortopedie MedLife București sau la Spitalul MedLife Brașov și beneficiază de proteză decontată CNAS!

*Toate câmpurile sunt obligatorii.

©2024 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.