biciclist
biciclist

Iubim să vedem oameni fericiți, iar asta ne face medici buni.

Indiferent de specialitate, la MedLife, cea mai mare rețea de servicii medicale private din țară vei găsi mereu un medic bun.

Maternitatea MedLife Brașov
Maternitatea MedLife Brașov
Maternitatea MedLife Brașov

Alături de tine din prima clipă, astfel încât
experiența nașterii să fie una memorabilă.

Sarcina pe saptamani
Sarcina pe saptamani
Cum evoluează bebelușul în burtica ta?

Află care sunt principalele schimbări la care te poți aștepta în cele 9 luni de sarcină și bucură-te de evoluția bebelușului din burtică citind informații utile și interesante.

StemCells
StemCells
Stem Cells Bank

Protejează viitorul copilului tău!

Acum - cu garanția MedLife

Departamente

obstetrica
Obstetrică - Ginecologie
Află mai multe
maternitatea MedLife Brasov
Neonatologie
Află mai multe

8 motive să alegi Maternitatea MedLife Brașov

icon pachete medicale

Echipe interdisciplinare de specialiști pregătiți să intervină în orice moment al nașterii, asigurând atenta monitorizare a mamei și nou-născutului

icon asisenta medicala continua

Programe de depistare și monitorizare a afecțiunilor cu grad crescut de apariție în perioada gestațională (diabet zaharat, hipotiroidism și hipertensiune)

icon_psiholog

Consilier dedicat care îndrumă în toți pașii administrativi, asigurând acces prioritar la serviciile de monitorizare a sarcinii

MedLife

Secție de neonatologie și terapie intensivă de înaltă performanță

icon consiliere

Consilier în alăptare și cursuri de puericultură, cu personal acreditat IBCLC

icon adn

Bancă proprie de celule stem

icon pat confort

Spitalizare in regim rooming-in pentru mama și bebeluș cât și posibilitatea internării cu aparținător, în limita locurilor disponibile

icon docsteam

Naștere cu medic preferențial, la alegere din echipa de medicii proprii MedLife Brașov sau dintr-o vastă echipă de medici colaboratori din județul Brașov

Vezi toate motivele
Testimoniale
foto testimonial

A fost o experiență minunată, alături de un personal medical foarte devotat și pregătit profesional, care înainte de a fi doctori sunt adevărați oameni, permanent în sprijinul pacientului. Experiența nașterii în acest spital a fost extraordinară! Să tot naști la MedLife! Ca proaspătă mămică ești tratată atât de frumos de întreg personalul maternității iar bebelușii au parte de cea mai frumoasă primire în noua lor lume.

Pacienta Bianca S.
mama copil

Felicitări personalului foarte amabil, respectuos, profesionist. Nașterea a fost un moment frumos și datorită lor și le mulțumesc din suflet. Va fi o amintire dragă din acest punct de vedere. Cu drag voi recomanda această maternitate, serviciile oferite. Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine și bebelușul meu.

Pacienta Ioana N.
foto mama bebelus

Mulțumesc întregului personal al maternității pentru competența, profesionalismul, dăruirea și capacitatea de a înțelege nevoile pacienților. Datorită întregii echipe medicale starea mea, atât fizică cât și psihică a fost una extraordinară pe toată durata spitalizarii. Mulțumiri în special medicului meu curant pentru "mâinile de aur" pe care le are, promptitudinii și dăruirea sufletească, ceea ce a contat enorm pentru mine. Vă felicit pentru personalul pe care îl aveți."

Pacienta Alexandra V.

Întrebări frecvente

Cum îmi recomandați să nasc? Naștere naturală sau cezariană?
Cât de repede după naștere pot ține bebelușul în brațe?
Medicul care mă urmărește va asista și nașterea în cadrul maternității?
Este recomandat să se apeleze la anestezia peridurală în timpul travaliului?

Informații utile

Decontare CAS pentru naștere

Decontare CAS pentru naștere

icon educatie

Curs Școala Părinților

icon cconsiliere mame

Mamele pot beneficia de consilieri IBCLC

icon trusou

Trusoul mămicii și nou născutului asigurat pe tot parcursul spitalizării

Articole

Analizele și investigațiile recomandate în timpul sarcinii
Analizele și investigațiile recomandate în timpul sarcinii

Pentru orice viitoare mamă, dorința conceperii unui copil frumos și sănătos înmugurește cu mult înainte de așa-zisa „dată a ultimei menstruații”, astfel încât perioada sarcinii este încărcată de anticipări, optimism sau visare.

Riscurile fumatului în timpul alăptării
Fumatul în timpul alăptării: Riscuri și cum pot fi ele reduse

Laptele matern este cea mai sănătoasă alimentaţie pe care bebeluşul o poate primi în primele luni de viaţă. Însă dacă mama fumează, acesta ingerează, încă de la începutul vieţii, substanţe nocive care pot îi pot marca profund dezvoltarea.

Crampele în sarcină: Cauze, complicații și prevenție
Crampele în sarcină: Cauze, complicații și prevenție

Crampele abdominale în sarcină pot fi definite ca o senzație de disconfort care apare într-o parte sau în ambele părți ale abdomenului inferior, similară crampelor menstruale. Sunt considerate un simptom care acompaniază majoritatea sarcinilor.

Ecografia de sarcina
Ecografia de sarcina

Ecografia în general este o metodă imagistică neinvazivă de investigare a structurilor corpului uman cu ajutorul ultrasunetelor cu frecvență înaltă. Ultrasunetele sunt emise prin vibrația unui cristal piezoelectric situat la nivelul sondei ecografului (transductor) și transmise către structurile corpului uman.

Contact - locație și program
Contactează-ne!

Contactează-ne!

Dacă dorești să discuți cu un consultant din cadrul maternității MedLife Brașov te rugăm să completezi formularul de mai jos sau să apelezi numărul de telefon 0753304021.

*Toate câmpurile sunt obligatorii.

©2023 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.