Publicat la: 
16/02/2017

Incepand cu luna februarie, venim in intampinarea copiilor inca din primele zile de viata, cu o noua investigatie nedureroasa, neinvaziva si neiradianta, ecografia de sold.

Ecografia de sold este o examinare importanta pentru depistarea displaziei de dezvoltare a soldului si poate fi repetata de cate ori este nevoie, fara a pune in pericol sanatatea copilului.

Totodata, efectuarea la timp a ecografiei de sold permite aplicarea cat mai rapida a tratamentului ortopedic adecvat.

Cu o dotare tehnica completa si optima, aceasta ecografie este efectuata de dr. Marina Gheorghe Lucian, Medic Specialist Ortopedie-Traumatologie.

Dr. Marina Gheorghe Lucian se alatura echipei profesioniste de medici pediatri din cadrul Hyperclinicii MedLife Galati care ofera servicii complexe de ambulator atat pentru ramura de profilaxie cat si pentru diagnostic si tratament.

Serviciile privind cresterea si dezvoltarea copilului, inca din perioada de nou-nascut, cuprind consilierea in lactatie si nutritie, ecografia transfontanelara, ecografia de sold, ecografia abdominala, continuand  cu urmarirea curbei ponderale si dezvoltarea neuropsihica a micilor pacienti.

Pentru a facilita accesul la serviciile medicale, au fost create 4 pachete de pediatrie adaptate pentru fiecare categorie de varsta.

Programarile se pot efectua apeland numerele de telefon: 0236.960,  0236.495.292 si 0753.535.322, sau la sediul Hyperclinicii MedLife din Str. Lahovary nr 4-6, langa Parc Eminescu.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Învățătorii se pot testa gratuit pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 începând de astăzi   București, 1 septembrie: Începând de astăzi, 1 septembrie, și până pe data de 14 septembrie...
Ce este screening-ul metabolic neonatal? Un test modern de depistaj care urmărește înlocuirea testului Guthrie în practica pediatrică, acesta din urmă fiind considerat în zilele noastre nefiabil și...