Publicat la: 
17/07/2018

biblioteca MedLife

Sanatatea nu inseamna doar sa fii sanatos fizic si sa nu te doara nimic. Inseamna si o minte limpede si mereu pusa pe invatat. Pentru MedLife, sanatatea este un sistem complex, in care binele fizic si cel psihic trebuie sa functioneze in sincron perfect. Si, pentru ca vrem sa le amintim pacientilor nostri sa aiba grija in egala masura de mintea si de corpul lor, am  transformat zonele de la intrarea in cabinetele medicale in spatii de lectura. Astfel, pacientii care trec pragul Spitalului MedLife Titan vor primi nu doar sfaturi si tratamente medicale, dar si “retete de bine”  - recomandari  de lectura pe care le pot aplica pe loc, bucurandu-se de cateva minute de relaxare in compania unei carti bune.

Inainte sa fim medici si asistente, suntem parinti si le citim povesti copiilor nostri seara, inainte de culcare, pentru ca ne place sa le hranim imaginatia, inca de mici. Si inainte sa fim parinți, am fost copii carora li s-a citit, care au crescut cu bucuria descoperirii unor povesti si a unor lumi fantastice, fapt care ne-a facut, credem noi, adulti mai curiosi, mai echilibrati, mai inventivi. De aceea ne-am propus sa facem Romania bine. Pentru ca avem nevoie de curaj, echilibru si inventivitate ca sa mentinem o minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Biblioteca MedLife este un program pilot care a fost lansat in Spitalul MedLife Titan, iar in curand acesta va fi extins si in hyperclinica cu cel mai mare trafic zilnic de pacienti din Bucuresti, MedLife Grivita, unde vom amenaja spatii de lectura generoase si vom avea mai multe carti din cele mai diverse domenii. Pentru ca ne dorim ca acest program sa devina unul national, devenim primul furnizor de servicii medicale private din Romania care promoveaza si incurajeaza cititul in randul pacientilor nostri, pentru ca stim ca lectura relaxeaza, ajuta creierul sa se mentina activ si elastic si poate reduce stresul.

Te asteptam cu multe carti interesante, numai bune de rasfoit, la Spitalul MedLife Titan.

biblioteca MedLife

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Învățătorii se pot testa gratuit pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 începând de astăzi   București, 1 septembrie: Începând de astăzi, 1 septembrie, și până pe data de 14 septembrie...
Ce este screening-ul metabolic neonatal? Un test modern de depistaj care urmărește înlocuirea testului Guthrie în practica pediatrică, acesta din urmă fiind considerat în zilele noastre nefiabil și...