Publicat la: 
9/05/2012

MedLife a fost desemnat castigator al titlului Trusted Brand 2012 la categoria „Clinica Privata” in cadrul studiului Trusted Brand 2012 realizat de revista Reader’s Digest Romania. Astfel, MedLife isi consolideaza pozitia ramanand pentru al treilea an consecutiv in topul celor mai de incredere brand-uri locale. Premiul a fost decernat in cadrul “Galei Trusted Brand” care a avut loc aseara in Bucuresti.

MedLife a fost desemnata castigatoare la categoria “Clinica Privata” in urma raspunsurilor exprimate deschis de catre participantii la studiu. Respondentii au fost rugati sa nominalizeze compania, marca sau serviciul pe care le considera cele mai de incredere in categoria respectiva, fara a avea nicio varianta de raspuns propusa.
Participantii la studiu evalueaza brandurile cu note de la 1 la 5, in functie urmatoarele criterii: Calitate, Valoare, Excelenta, Imagine puternica, Intelegerea nevoilor consumatorului, Responsabilitate sociala (CSR).

Acesta este unul din motivele pentru care studiul este considerat unul dintre cele mai importante din Europa, multe dintre companiile castigatoare folosind, atat in Romania cat si in Europa, emblema “Trusted Brand” in campaniile lor.

In urma sondajului de anul acesta, MedLife a obtinut un scor de 25.8%, urmatorul clasat avand un procent de 9.3%.

In fruntea clasamentului din 2012 se mai numara branduri locale precum: Petrom, Orange, Dacia, Vel Pitar, Domo etc

Studiile Trusted Brand se desfasoara concomitent in 15 tari europene, printre care si Romania, respondentii avand de ales 20 de categorii de branduri comune celor 15 tari si un numar de maximum 18 categorii locale.
Cercetarea a fost realizata in perioada septembrie – octombrie 2011, la intrebarile din chestionar raspunzand 896 romani.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Programul poate suferi modificari. Va rugam sa apelati departametul call center pentru a afla mai multe detalii.   ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Clinica: inchis Spital MedLife Genesys Garda: 24/...
Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR). Aflat la a...