Publicat la: 
15/05/2013

MedLife este pentru al patrulea an consecutiv cel mai de incredere brand din domeniul sanatatii, mentinandu-se pe primul loc la categoria „Clinica Privata”, in studiul realizat de Reader's Digest. 

Trusted Brands 2013, este cel mai important studiu de piata asupra consumatorului in Europa, realizat in 12 tari, printre care si Romania. 

In Romania, rezultatele Trusted Brands 2013 au evidentiat ca, mai mult decat ceilalti europeni, romanii raman fideli marcilor care au reusit sa le castige increderea. La majoritatea categoriilor, liderii raman aceiasi, ceea ce demonstreaza o incredibila soliditate, forta si stabilitate a brandurilor consacrate. 

In ultimii ani, MedLife si-a consolidat pozitia de lider pe piata serviciilor medicale private, inregistrand cresteri constante ale procentului de incredere din partea consumatorilor. in ultimii ani, acest studiu a demonstrat faptul ca increderea romanilor in marcile autohtone creste din ce in ce mai mult.

Trusted Brands 2013 s-a desfasurat concomitent in 12 tari europene, printre care si Romania, respondentii avand la dispozitie pentru a alege, 20 de categorii comune celor 12 tari si un numar de maximum 18 categorii locale. Participantii la sondaj nu au primit variante de raspuns, ci au fost rugati sa nominalizeze ei insisi marcile in care au incredere si sa le evalueze apoi in functie de "Calitate", "Valoare excelenta", "Imagine puternica", "intelegerea nevoilor clientilor" si „Responsabilitate sociala”.

Studiul a fost realizat prin corespondenta, in perioada septembrie - noiembrie 2012, iar respondentii au fost selectati din baza de date de clienti activi ai Reader’s Digest din cele 12 tari europene: Belgia, Republica Ceha, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia si Slovenia. in perioada mentionata, in Europa s-au trimis 177.500 de chestionare cu intrebari deschise.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Arhivarea declaratiilor pe proprie raspundere aferente triajului epidemiologic inainte de accesul in cadrul unitatilor Med Life urmeaza a fi efectuata pentru o durata de 6 luni calendaristice...
Servicii noi de kinetoterapie individuala pentru copii! Știm ca nimic nu este mai important decât sanatatea și dezvoltarea armonioasa a copiilor noștri! De aceea, hyperclinica MedLife Ploiesti vine...