Publicat la: 
29/04/2014

Pacientii din Galati pot beneficia de serviciile medicale oferite de liderul serviciilor medicale private la ei acasa. La finalul lunii aprilie, MedLife a deschis cea de-a zecea clinica de mari dimensiuni din portofoliul grupului și, totodata, prima hyperclinica MedLife din sud-estul Romaniei: Hyperclinica MedLife Galati.

Situata central pe str. Iacob Lahovary nr. 4-6 (langa Parcul “Mihai Eminescu”), noua unitate dispune de doua etaje, ce cuprind 16 cabinete medicale, intinse pe o suprafata de 1.000 de metri patrati.

Hyperclinica Medlife Galati curpinde 16 cabinete pentru consultatii și investigatii complete pentru urmatoarele specialitati medicale: neurologie, cardiologie, dermatologie, pediatrie, urologie, ortopedie, nefrologie, reumatologie, pneumologie, medicina generala, alergologie, medicina interna, endocrinologie, psihiatrie, chirurgie, boli infectioase, oftalmologie, ORL, ginecologie, ecografie, gastroenterologie, medicina muncii.  Investigatiile sunt efectuate cu cea mai moderna tehnologie, clinica avand echipamente de ultima generatie.

O echipa de medici profesioniști atat din Galati, cat și din București ofera servicii de calitate pacientilor din regiune, atat adulti, cat și copii sau adolescenti, indiferent de specialitatea pentru care se adreseaza.

Programul de functionare al Hyperclinicii MedLife Galati este de luni pana vineri intre orele 07:00-21:00 și sambata, intre orele 07:00-15:00. Pentru efectuarea unei programari, pacientii pot apela numarul de telefon scurt 0236/960.

MedLife este prezenta in Galati din luna martie 2013, atunci cand a inaugurat in oraș un centru de recoltare pentru toate tipurile de analize, prelucrate in reteaua de laboratoare a Sistemului Medical MedLife.

Hyperclinica MedLife Galati

Str. Iacob Lahovary nr. 4-6, Municipiul Galati (zona Parcului “Mihai Eminescu”)

Detalii si programari 0236 960

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Știm că sunt multe lucruri de pregătit înainte de venirea pe lume a bebelușului vostru, tocmai de aceea vă așteptăm la Baby Boom Show, în perioada 5 – 8 martie, cu pachete speciale pentru nașterea...
Programul poate suferi modificari, pentru a afla date cat mai actualizate, va rugam sa apelati 021 9646 ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Marti, 24 dec: 8:00 – 12:00 Miercuri, 25 dec: închis Joi, 26...