Publicat la: 
6/05/2015

MedLife si-a extins prezenta in tara si a inaugurat, in data de 12 noiembrie, la Constanta, prima hyperclinica din zona Dobrogei. Astfel, compania ajunge la un numar de 13 clinici de mari dimensiuni in Bucuresti si in tara si planuieste alte noi deschideri in anul 2015.

Noua unitate aduce la Constanta echipamente medicale de top si un Centru de Excelenta in Dermatologie Estetica – DermaLife, care ofera servicii integrate pentru problemele pielii.

Hyperclinica MedLife are o suprafata totala de 1.300 de metri patrati, dispusa pe subsol, parter, mezanin si etaj si include 26 de cabinete medicale, oferindu-le pacientilor consultatii si investigatii complete pentru 22 de specialitati medicale, analize de laborator si posibilitatea de a-si achizitiona medicamentele din propria farmacie, toate in acelasi loc. De asemenea, unitatea dispune de un departament de imagistica dotat cu RMN 3T. Astfel, MedLife pune la dispozitia pacientilor cel mai performant echipament pentru diagnostic clinic disponibil la ora actuala in judetul Constanta.

Centrul DermaLife reuneste toata gama de servicii de dermatologie, de la investigatii specifice bolilor de piele, pana la diagnostic si tratament de ultima generatie. Centrul beneficiaza de cea mai moderna aparatura medicala in domeniu, un bloc operator complet echipat, care include stationar pentru recuperare postoperatorie si medici cu expertiza certificata, sub coordonarea Dr. Viviana Iordache, medic specialist dermatolog.

Inaugurarea noii clinici din Constanta vine dupa ce, in primavara, MedLife a lansat doua clinici de mari dimensiuni in zona Moldovei, la Galati si la Iasi.

Hyperclinica MedLife Constanta este situata pe Bd. Tomis nr. 79-81, iar programul de functionare este de luni pana vineri intre orele 08:00 si 21:00 si sambata intre orele 08:00 si 14:00.

Pentru efectuarea unei programari, pacientii pot apela numarul 0241 960.  

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Învățătorii se pot testa gratuit pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 începând de astăzi   București, 1 septembrie: Începând de astăzi, 1 septembrie, și până pe data de 14 septembrie...
Ce este screening-ul metabolic neonatal? Un test modern de depistaj care urmărește înlocuirea testului Guthrie în practica pediatrică, acesta din urmă fiind considerat în zilele noastre nefiabil și...