Publicat la: 
13/10/2012

Din luna octombrie, pacientii din cartierul Titan pot beneficia de servicii medicale complete in Hyperclinica MedLife Titan, cea mai mare clinica privata din zona de sud-est a Capitalei.

Datorita cererii crescute pentru serviciile medicale, Hyperclinica MedLife Titan si-a marit capacitatea cu inca sapte cabinete, ajungand in acest moment la 18 cabinete medicale.
Pe langa acestea, Hyperclinica MedLife Titan a amenajat un departament dedicat copiilor si problemelor lor de sanatate, care include: un cabinet de recoltari pentru copii, cabinet de pediatrie, ecografie pediatrica si neurologie pediatrica.
Copiii care vin in Hyperclinica MedLife Titan beneficiaza de asistenta intr-un spatiu modern, special amenajat, intr-un circuit separat de restul clinicii.
Astfel, clinica si-a extins aria de servicii cu urmatoarele specialitati medicale:
pediatrie, ecografie pediatrica, neurologie pediatrica, pneumologie, urmand ca in viitorul apropiat sa ofere pacientilor si servicii de radiologie medicala.

Hyperclinica MedLife Titan a fost inaugurata in luna mai 2011, fiind cea mai noua Hyperclinica MedLife din Bucuresti. Pacientii beneficiaza in acelasi loc de investigatii, consultatii si recoltari de probe pentru toata gama de analize de laborator.

Hyperclinica MedLife Titan Str. Liviu Rebreanu nr. 8, sector 3, Bucuresti.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Ce înseamnă o stare bună de sănătate? Pe lângă analizele care ies perfect, contează să avem și o stare de spirit sănătoasă. Noi, la MedLife, credem că binele pacienților noștri vine și din...
Va anuntam ca incepand cu 11 iunie MedLife va fi partener in cadrul proiectului Voucherul Materna Bucuresti. Acest parteneriat vine in sprijinul viitoarelor mamici care vor beneficia de 2 vouchere in...