Publicat la: 
13/10/2012

Din luna octombrie, pacientii din cartierul Titan pot beneficia de servicii medicale complete in Hyperclinica MedLife Titan, cea mai mare clinica privata din zona de sud-est a Capitalei.

Datorita cererii crescute pentru serviciile medicale, Hyperclinica MedLife Titan si-a marit capacitatea cu inca sapte cabinete, ajungand in acest moment la 18 cabinete medicale.
Pe langa acestea, Hyperclinica MedLife Titan a amenajat un departament dedicat copiilor si problemelor lor de sanatate, care include: un cabinet de recoltari pentru copii, cabinet de pediatrie, ecografie pediatrica si neurologie pediatrica.
Copiii care vin in Hyperclinica MedLife Titan beneficiaza de asistenta intr-un spatiu modern, special amenajat, intr-un circuit separat de restul clinicii.
Astfel, clinica si-a extins aria de servicii cu urmatoarele specialitati medicale:
pediatrie, ecografie pediatrica, neurologie pediatrica, pneumologie, urmand ca in viitorul apropiat sa ofere pacientilor si servicii de radiologie medicala.

Hyperclinica MedLife Titan a fost inaugurata in luna mai 2011, fiind cea mai noua Hyperclinica MedLife din Bucuresti. Pacientii beneficiaza in acelasi loc de investigatii, consultatii si recoltari de probe pentru toata gama de analize de laborator.

Hyperclinica MedLife Titan Str. Liviu Rebreanu nr. 8, sector 3, Bucuresti.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Arhivarea declaratiilor pe proprie raspundere aferente triajului epidemiologic inainte de accesul in cadrul unitatilor Med Life urmeaza a fi efectuata pentru o durata de 6 luni calendaristice...
Servicii noi de kinetoterapie individuala pentru copii! Știm ca nimic nu este mai important decât sanatatea și dezvoltarea armonioasa a copiilor noștri! De aceea, hyperclinica MedLife Ploiesti vine...