Maternitatea Genesys Arad

MedLife Genesys va ofera posibilitatea sa traiti momentul intalnirii cu bebelusul dumneavoastra in cele mai bune conditii si cu ajutorul unor specialisti de exceptie.

Maternitatea MedLife Genesys beneficiaza de sala de nasteri cu terapie intensiva post-partum si sala pentru operatiile cezariene, neonatologie si 10 locuri in rezerve spatioase, dotate cu cele mai moderne tehnologii pentru asigurarea unei nasteri sigure in cele mai bune conditii.

Pe langa aparatura de ultima generatie, noile tehnici de gestionare a durerii ne recomanda personalul calificat care se ocupa cu multa seriozitate de fiecare caz in parte.

Mamele pot sta langa copilul lor inca din primele momente, saloanele fiind dotate cu paturi pentru nou-nascuti.
Rezervele au grup sanitar propriu, trusa de ingrijire, televizor, telefon, conexiune la internet, aer conditionat etc
Atat mamele cat si copiii sunt sunt monitorizati 24/24 de ore de personalul nostru. In cazul in care pacientii au probleme, in maternitate functioneaza un sistem de nurse calling bine pus la punct.

Sectia de Terapie Intensiva neonatologie dispune de 10 paturi si este dotata cu doua incubatoare, doua monitoare a functiilor vitale, infuzomat, trusa reanimare, trusa cateterizare, aspirator, lampa de fototerapie, retea de oxigen si aer comprimat.
Pe toata perioada internarii, mamele beneficiaza de consiliere asupra alimentatiei si ingrijirii copilulului. Pe langa acestea, maternitatea ofera toate produsele de ingrijire pentru copil si mama.

Printre serviciile oferite in cadrul Maternitatii MedLife Genesys se numara si:

  • Screening pentru boli metabolice
  • Screening auditiv
  • Recomandari de screening de sold sau renal
Adresa: 
Dr. Cornel Radu 3
Telefon Programare: 
0257 960
Galerie Foto Maternitatea Genesys Arad