Publicat la: 
8/10/2012

Maternitatea MedLife-Genesys din Arad ofera viitoarelor mamici serviciul de consiliere in ceea ce priveste nasterea. Astfel, gravidele vor primi consultanta atat pentru alegerea celui mai potrivit pachet de urmarire sarcina si nastere, cat si in ceea ce priveste evoluția sarcinii, etapele travaliului, alaptarea si ingrijirea bebelusului. De asemenea, femeile care aleg sa nasca in cadrul maternitatii MedLife Genesys vor primi sfaturi personalizate in privinta serviciilor suplimentare disponibile in spitalul si clinica Genesys.

Consultantul pentru nastere este psiholog certificat, absolvent al cursului de pregatire Doula. Serviciile de consiliere pentru gravide vor fi oferite intr-un cadru ambient special, in care vor putea asculta muzica relaxanta si vor purta discutii cu consultantul atat despre care este cel mai potrivit pachet de nastere cat si despre beneficiile si importanta  interactiunii imediate dintre mama si copil, initierea alaptarii, posibilitatea realizarii unei nasteri naturale dupa operatie cezariana anterioara, diferentele culturale in ceea ce priveste alegerea modului de a da nastere unui copil, importanta unei alimentatii corecte atat pe durata sarcinii cat si dupa nasterea bebelusului, pe durata alaptarii.

Noul serviciu este parte din campania derulata de MedLife Genesys in perioada 01 octombrie – 31 decembrie 2012, in care gravidele care urmeaza sa nasca primesc vouchere de 10% reducere pentru pachetul de recoltare celule STEM. De asemenea, pentru a aniversa cea de-a 1000-a nastere, maternitatea ofera nasterea aniversara gratuit. Pe toata durata campaniei MedLife Genesys ofera un pret special de 690 Euro, valabil atat pentru nasterea naturala cat si pentru operatia cezariana.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Programul poate suferi modificari. Pentru mai multe detalii legate de recoltari, dar si alte informatii, va rugam sa contactati departamentul call-center: 021/9646 ARAD Hyperclinica MedLife Genesys...
În perioada 4 – 7 aprilie 2019, vă așteaptăm la târgul Baby Boom Show, Romexpo, cu oferte speciale la pachetele de naștere în cadrul Maternității MedLife Grivița. Pe toată durata târgului, pachetele...