Publicat la: 
1/07/2019

MedLife Jazz Park

Ce înseamnă o stare bună de sănătate? Pe lângă analizele care ies perfect, contează să avem și o stare de spirit sănătoasă.

Noi, la MedLife, credem că binele pacienților noștri vine și din preocupările lor și din modurile în care aleg să își trăiască viața.

În plus, pentru că știm că muzica poate să schimbe o stare proastă și să elibereze organismul de efectele nocive ale stresului, am ales să ne asociem cu muzica jazz. Aceasta se va auzi în Cluj, în perioada 4 - 7 iulie, în cadrul festivalului Jazz in the Park.

În cadrul festivalului, v-am pregătit o zonă de relaxare în care vă invităm să analizați, în tihnă, expoziția „Atlasul Bolilor Născute din Dragoste”. Știm că toți avem pasiuni care cer sacrificii în ceea ce privește sănătatea noastră, așa că expoziția propune un atlas medical dintr-o perspectivă paralelă și actualizată, o abordare unică a sănătății trupului, a minții și a sufletului.

Designul este o combinație de fotografie, ilustrație și poezie, în care posturile relevă nuditatea corpului uman, evidențiind aspecte ale bolilor născute din iubire și pasiune pentru artă sau viață. Expoziția va fi un parcurs printre teme precum dragostea de viață, maternitate, dans, muzică, justiție, dreptate, sport, tradiții și profesii.

Știați că 30 de minute de jazz pe zi îți cresc imunitatea? Sau, că jazz-ul și râsul pot scădea tensiunea arterială?

MedLife este alături festivalului Jazz in the Park și anul acesta, fiind un un partener pe termen lung pentru Clujul iubitor de muzică. Vă așteptăm într-o oază de relaxare din Parcul Central, o zonă “timeless” în care nu există nicio grijă și timpul parcă stă pe loc.

Vă propunem un mic exercițiu de imaginație. Cum ar fi să stați în hamac, pe pătură sau pur și simplu pe iarbă și să vă bucurați de cea mai bună muzică?

De ce Jazz in the Park?

Festivalul și-a dorit să transforme spațiile publice în zone mai accesibile și să dezvolte audiența pentru muzica jazz, și nu numai. Pentru că și-a propus să-i ajute pe oameni să descopere muzica de calitate, s-a dezvoltat secțiunea din zone publice (parcuri, plăjă, străzi) cu intrare liberă și cu posibilitatea de a cumpăra bilete neobligatorii care susțin Fondul Jazz in the Park, cel care este destinat proiectelor artistice din comunitate. În plus, există concerte pe bază de bilete și abonamente, iar artiștii sunt unul și unul.

Festivalul, ajuns la cea de-a șaptea ediție, este despre prieteni, despre timpul petrecut alături de oameni dragi, despre voi.  Parcul Central devine headquarter-ul festivalului și kilometrul 0 al orașului în 4 – 7 iulie.

Festivalul Jazz in the Park 2019 vine cu noi surprize și artiști de renume. Trupele Fraktale (PL), Ron Minis (IL), Ming (RS), DSM Contemporary Jazz Group (KOR) și artista Marú (RO) sunt noile nume care completează lineup-ul celei de-a șaptea ediții a festivalului  Jazz in the Park, care se defășoară în Parcul Central din Cluj-Napoca în perioada 4-7 iulie 2019. Lor li se alătură Andrei PuiuBullyMR GojuUFeIorgaTzuc și Mitch Alive din comunitatea artiștilor Vinyl, Rum, Tapas and Wine, care vor concerta pe VRTW Stage.

Vă aşteptăm din 4 iulie în zona Timeless din Parcul Central, by MedLife.

 

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Învățătorii se pot testa gratuit pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 începând de astăzi   București, 1 septembrie: Începând de astăzi, 1 septembrie, și până pe data de 14 septembrie...
Ce este screening-ul metabolic neonatal? Un test modern de depistaj care urmărește înlocuirea testului Guthrie în practica pediatrică, acesta din urmă fiind considerat în zilele noastre nefiabil și...