Concediul, pe langa relaxare si distractie, reprezinta si o perioada in care incercam sa rezolvam multe dintre lucrurile ramase restante. Daca anul acesta n-ati ajuns sa va faceti screening-ul anual, acum este momentul potrivit pentru a verifica daca sunteti in regula, iar noi va ajutam cu sfaturi referitoare la analize si investigatii, consultatii si pregatirea pentru acestea. Despre toate in dosarul "Controlul medical periodic de la A la Z".
Pentru ca orice screening ar trebui sa inceapa din cabinetul medicului de familie, va recomandam sa cititi si reportajul despre medicii de familie si importanta acestei specialitati pentru sanatatea noastra si a familiei noastre.
De asemenea, in aceasta editie, la rubrica Povestea Ta puteti citi despre Elena, o mama curajoasa care in ciuda faptului ca sufera de atrofie musculara si cifoscolioza si este imobilizata intr-un carut cu rotile, a dat nastere unei fetite sanatoase la Maternitatea MedLife Bucuresti.
Pentru ca este vara, v-am mai pregatit un articol interesant despre cancerul de piele si expunerea la soare, dar si alte informatii utile pentru sanatatea dumneavoastra.
Lectura placuta! 

infolife-iulie-august-2013
Descarca in format PDF: