In luna septembrie incheiem sezonul calatoriilor, al sportului in aer liber si ne intoarcem, treptat, catre o viata petrecuta in spatii care aproape ca ne obliga la sedentarism. Ceea ce noua ni se pare normal insa, nu este neaparat sanatos si pentru organism. Obezitatea se raspandeste cel mai bine in aceste conditii, la fel si problemele ce tin de sfera proctologiei, despre care veti putea citi in dosarul medical şi reportajul din acest numar al revistei.

 

Luna septembrie marcheaza – totodata – si inceputul de an scolar, motiv pentru care, la rubrica Utile, v-am pregatit un material cu o serie de sugestii care il vor ajuta pe cel mic sa preintampine starile anxioase si probleme asociate cu reinceperea scolii.

 

In ceea ce ii priveste pe adulti, la rubrica Povestea ta, veti face cunostinta cu I.R., un pacient care a avut de infruntat multe probleme in incercarea sa de a-si recapata sanatatea. Din fericire, povestea lui s-a sfârşit cu bine, datorită unei întâlniri. Cine la ajutat si cum? Aflati din revista.

 

Va invitam sa rasfoiti noul numar InfoLife. Lectura placuta!

Revista InfoLife, nr. 42, Septembrie 2013
Descarca in format PDF: