Silentioasa si, de multe ori, confundata cu alte afectiuni, anemia ne poate insoti ani de zile fara sa stim de existenta ei. Pentru a o recunoaste mai usor si pentru a intelege consecintele neglijarii unei astfel de probleme, cititi dosarul medical din luna februarie.

Tot in acest numar puteti citi un reportaj despre investigatia care va poarta in propriul corp. Este vorba despre videocapsula endoscopica, o pastila care calatoreste prin tubul digestiv, realizand pana la 50.000 de fotografii "pe traseu".

La Povestea ta aveti ocazia sa aflati care sunt cele trei conditii pentru vindecare, identificate si aplicate de o pacienta cu cancer, in timp ce la pag. 22 veti gasi un interviu cu dr. Angela Petre, medic specialist chirurgie plastica, un chirurg dedicat viselor pacientilor sai.  

Pentru a va asigura ca lentilele dumneavoastra sunt perfect adaptate ochilor, la rubrica Utile va puteti informa cu privire la ultimele tendinte in materie de lentile personalizate, iar la Intrebarile tale, medicii din cadrul MedLive va asteapta cu raspunsuri la o serie de intrebari precum: Cum se trateaza ulcerul rectal? Ce tip de dureri pot fi tratate cu undele de soc? Cum pot controlaa poftele din timpul sarcinii?

Lectura placuta!

Descarca in format PDF: