MEDICAL UPDATES

07 Martie 2022

Acces la camera de gardă Life Memorial Hospital

camera_de_garda

Problemele de sănătate pot să apară la orice oră din zi și din noapte. Pentru a veni în sprijinul pacienților chiar și în situații neprevăzute, Life Memorial Hospital, primul și cel mai mare spital din rețeaua MedLife, dispune de cameră de gardă care asigură non-stop, 7 zile din 7, tratament medical specializat în medicină de urgență.

9 linii de gardă pentru îngrijire medicală imediată

În cazul unei urgențe, acordarea imediată de ajutor medical este esențială. De aceea, Life Memorial Hospital pune la dispoziția pacienților următoarele linii de gardă:

  • Medicină de urgență - consultații medicale pentru adulți
  • Analize de laborator (POC) în regim de urgență
  • Imagistică medicala - RX și CT
  • Chirurgie generală
  • Obstetrică-ginecologie
  • Neonatologie
  • ATI
  • Cardiologie (non-stop de luni până vineri și on call sâmbătă-duminică)
  • Urologie (on call)

Medicii preiau în camera de gardă cazurile acute sau urgențele care nu pot fi amânate sau soluționate de medicul curant, asigurând intervenția imediată și stabilizarea pacientului. Însă, nu toate problemele pot fi rezolvate în camera de gardă. În cazul unor afecțiuni complexe (cardiologice, neurologice, hematologice ș.a), pacienții pot beneficia doar de măsuri de prim ajutor în camera de gardă, urmând ca după stabilizare să fie redirecționați către un spital de urgență cu linie de gardă în specialitatea necesară. Așadar, în cazul unor urgențe majore, sunați întotdeauna la 112!

Cele mai frecvente cazuri direcționate către camera de gardă

Pacienții cu urgențe minore pot primi îngrijire imediată în camera de gardă, precum și recomandări de tratament la domiciliu. În categoria urgențelor minore intră de la infecții acute ale căilor respiratorii, infecții ale tractului urinar, boală diareică acută fără deshidratare până la sindroame alergice, colică renală sau crize de astm.

Totodată, în cadrul camerei de gardă Life Memorial Hospital se pot rezolva și cazuri chirurgicale acute, precum apendicită acută, colecistită acută, hernii cu diverse localizări, litiază veziculară, tumori sân, colon ș.a. Și cazurile de ortopedie (entorse, fracturi, luxații) pot fi investigate în camera de gardă, urmând să fie redirecționate către Spitalul de Ortopedie MedLife.

Cei mai buni medici sunt pregătiți să răspundă principalelor nevoi medicale, la orice oră din zi și din noapte, la camera de gardă Life Memorial Hospital (Calea Griviței 365, București).

Articol publicat în revista InfoLife nr. 98, ediția din martie 2022.Solicită o programare

Aici puteți să solicitați o programare pentru serviciile noastre de oriunde vă aflați, fără telefon și fără vizită în clinică.

Analizele cu bilet de trimitere în decontare cu Casa de Asigurări de Sănătate se recoltează doar în baza unei programări prealabile.

Pentru programarea la testul PCR SARS-COV-2 vă rugăm să accesați acest link.


Pasul 1

Detaliile PacientuluiPasul 2

Detaliile Programării


©2022 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.