Micul dejun ideal pentru arderea grasimilor

Stim deja ca micul dejun ajuta la functionarea normala a metabolismului. Dar, stiati ca unele mese de dimineata impulsioneaza procesul de ardere al grasimilor?
Cheia este consumul unui mic dejun bogat in amidon rezistent, care trimite semnale organismului ca trebuie sa utilizeze grasimea pentru producerea energiei. Acesta poate fi gasit in banane si ovaz. Exemple: 1. Clatite cu afine, ovaz si iaurt de artar Amidon rezistent: 4,6 grame Ingrediente: ovaz, branza cu un continut scazut de grasime, oua, extract de vanilie, afine, iaurt grecesc, sirop de artar Calorii: 410 2. Paine prajita cu banane si unt de migdale Amidon rezistent: 7,6 grame Ingrediente: apa, paine de secara, banane Calorii: 280 3. Mic dejun cu banane si seminte de floarea soarelui Amidon rezistent: 7,6 grame Ingrediente: Apa, banane, seminte de floarea soarelui, miere Calorii:410 Sursa: Time A.C.
Solicită o programare
Aici puteți să solicitați o programare pentru serviciile noastre de oriunde vă aflați, fără telefon și fără vizită în clinică.
Analizele cu bilet de trimitere în decontare cu Casa de Asigurări de Sănătate se recoltează doar în baza unei programări prealabile.
Articole din aceeași categorie

Doua ore intre cina si culcare: recomandat sau nu?
Decalajul de doua ore intre cina si culcare este considerat a fi o practica eficienta pentru sanatate si pentru reducerea riscurilor anumitor boli. Specialistii au condus un nou studiu, prin care au demonstrat ca aceasta pauza de doua ore nu este asociata cu modificari ale nivelului de glucoza din s...

Care este cel mai daunator tip de grasime?
Diabetul de tip doi, dar si alte boli care au legatura cu obezitatea, depind de modul in care organismul stocheaza excesul de energie, potrivit biologului Mary Jane West-Eberhard, de la ”Smithsonian Tropical Research Institute”. Aceasta a emis o teorie conform careia grasimea din interiorul ...

Cel mai bun antioxidant natural se gaseste in cereale
Specialistii de la Penn State au descoperit, printr-un nou studiu, ca un antioxidant natural, gasit in taratele de cereale, ar putea fi utilizat pentru conservarea produselor alimentare pe o perioada mai indelungata, inlocuind antioxidantii sintetici utilizati in prezent de industria alimentara,...