MEDICINA GENERALA

29 Aprilie 2020

URGENTA MEDICALA IN VREMEA PANDEMIEI. SFATURI PRACTICE

scris de

Lica Mircea

Traversam o perioada dificila din punct de vedere medical, in care cu totii luptam pentru a invinge aceasta pandemie prin limitarea raspandirii noului tip de coronavirus.

Totusi, sa nu uitam ca pe langa pacientii diagnosticati cu COVID-19, mai sunt si alte categorii de bolnavi care au nevoie de tratament corespunzator si ingrijire corecta.

Medicul chirurg Mircea Lica explica ce trebuie sa faceti daca va simtiti rau in aceasta perioada.

Tipuri de urgente medicale

Exista afectiuni care nu suporta amanare din punct de vedere chirurgical, nici macar in contextul pandemiei. Peritonitele, ocluziile, infectiile acute reprezinta urgente medicale, care trebuie tratate la timp pentru evitarea complicatiilor si pentru siguranta pacientilor.

Cand este o urgenta?

Atunci cand starea de sanatate se degradeaza de la o zi la alta, va simtiti rau tot mai rau, iar organismul nu raspunde la niciun fel de tratament recomandat de medic.

Ce e de facut daca va simtiti rau?

O problema medicala netratata la timp poate determina complicatii grave, unoeri iremediabile. Asadar, daca va simtiti rau:

Nu stati acasa.

Mergeti la spital.

Cereti ajutorul unui medic.

Urgentele medicale in unitatile MedLife

Suntem alaturi de toti pacientii nostri in acestea perioada grea, de aceea, pe langa masurile de siguranta luate inca de la inceputul pandemiei, la nivelul unitatilor noastre au fost implementate si ghiduri existente la nivelul societatilor internationale, care prevad prioritizarea interventiilor necesare in aceasta perioada, tinand cont de toate masurile de protectie atat pentru personalul medical, cat si pentru pacienti.

In plus, pentru siguranta tuturor, in cadrul Sistemului Medical MedLife se testeaza periodic personalul medical, precum si toti pacientii internati pentru interventii chirurgicale urgente.

Asadar, daca aveti o urgenta medicala in aceasta perioada puteti merge cu incredere in unitatile MedLife, unde veti fi intampinati cu acelasi profesionalism, in conditii de maxima siguranta, adaptate contextului epidemiologic pe care il traversam.

#ladatorie #mediciiMedlife #alaturidevoi #izolatidarimpreunaEchipa MedLife de Chirurgie Generala

GAG
Gontariu Alina Georgeta
Medic Specialist
GAG
Gontariu Alina Georgeta
Medic Specialist

Ecografie 2d și Ginecologie

GAG
Gontariu Alina Georgeta
Medic Specialist
GAG
Gontariu Alina Georgeta
Medic Specialist

Ecografie 2d și Ginecologie

PB
Petrutescu Brandusa
Medic Primar
PB
Petrutescu Brandusa
Medic Primar

Alergologie

Andriescu Mircea
Andriescu Mircea
Medic Primar
Andriescu Mircea
Andriescu Mircea
Medic Primar

Chirurgie Pediatrica și Camera De Garda

Adauga un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Adresa de email nu va fi publicată.

0 comentarii

©2021 Acest site este proprietatea Medlife S.A. Toate drepturile rezervate.