13 Septembrie 2018
Tramente microdermabraziune
MedLife Arad
General

Microdermabraziunea este o metodă de curățare și exfoliere a pielii, prin care se îndepărtează impuritățile și celulele moarte de la suprafața pielii, în scopul îmbunătățirii aspectului și texturii tenului. Este un procedeu nechirurgical, non-invaziv și nedureros.

Printr-o curățare precisă și controlată, microdermabraziunea cu diamant îmbunătățește turnover-ul celular, îmbunătățind totodată absorbția anumitor substanțe active. Poate fi folosită atât individual, cât și asociat cu produse ce induc exfoliere pentru o curățare mai profundă și pentru anumite patologii cutanate.

Principalele indicații ale dermabraziunii, cu sau fără alte substanțe asociate, sunt:

  • ten seboreic / ten gras
  • piele cu tendință acneică
  • pori dilatați
  • puncte negre / comedoane albe
  • cicatrici de acnee superficiale
  • riduri fine de expresie
  • vergeturi roșii
  • în completarea tratamentelor medicamentoase anti-acneice
  • hiperpigmentări ușoare

Microdermabraziunea este indicată oricărei persoane, nu există o vârstă minimă sau maximă care să restricționeze folosirea tratamentului. El se adresează persoanele cu  probleme cutante (la indicația unui medic dermatolog) sau pur și simplu pentru o îngrijire corectă și constantă.
După procedură se recomandă folosirea unui produs de hidratare special conceput pentru tipul de ten al pacientului și fotoprotecție, deoarece pielea ta va fi mai sensibilă la expunerea la soare.

În primele zile după microdermabraziune se va evita utilizarea produselor ce conțin clase de substanțe cu potențial iritant sau care ar putea accentua uscăciunea pielii.
Pentru a obține rezultate optime pe termen îndelungat, se recomandă o serie de tratamente (4-6 ședințe). Rezultatele rămân vizibile 2-3 săptămâni, dar totodată sunt cumulative - lucru extrem de important, întrucât prevenim apariția semnelor îmbătrânirii premature și acordăm tenului îngrijirea necesară. 

Tratamentul facial de microdermabraziune cu diamante este considerat un tratament indispensabil în curățarea și întreținerea sănătății pielii. Este secretul tenurilor sănătoase: curățare cu ajutorul unui aparat de calitate superioară, produse de tratament medicale și dermato-cosmetice profesionale, alături de un personal pregătit temeinic să lucreze cu ele.

Considerăm că este ideal să previi semnele îmbătrânirii în loc să le tratezi. Cu cât acorzi mai multă atenție prevenției, cu atât tratamentul este mai eficient. Frumusețea nu are vârstă, însă trebuie întreținută atât la exterior, cât și la interior!

Programează-te la MedLife Oradea unde medicii noștri dermatologi folosesc aparatură nouă, de ultimă generație, pentru microdermabraziune facială, gât, decolteu sau torace posterior. Apelează 0259 960 pentru programare.

Adaugă comentariu nou