Publicat la: 
2/02/2016

La MedLife Galati, a existat si exista o preocupare constanta pentru dezvoltarea unei divizii specializate pe problemele ce tin de aria pediatrica. Astfel, in aproximativ un an si jumatate a fost reunita o echipa multidisciplinara care poate oferi servicii complexe de ambulator atat pentru ramura de profilaxie, cat si pentru diagnostic si tratament.

Echipa ce activeaza in cadrul Diviziei de Pediatrie MedLife Galati este formata din patru medici specialisti pediatri:

- Dr. Dana-Margareta Mihalache, medic specialist pediatru, cu competenta de ecografie generala, in continua formare in domeniul ecografiei pediatrice si foarte activa in consilierea proalaptare si pentru o nutritie sanatoasa, atat in timpul consultatiilor, cat si in timpul seminariilor organizate in cadrul clinicii noastre.

- Dr. Nicoleta Oprisan, medic specialist pediatru, cu o afinitate pentru nou-nascut, copilul mic si patologia alergologica. Ea are experienta spitaliceasca – maternitate si pediatrie – de patru ani in Belgia.

- Dr. Mihaela Afinica Radu, medic specialist pediatru, cu o bogata experienta spitaliceasca in ceea ce priveste tratarea urgentelor medicale, dar si a afectiunilor curente manifestate la copilul mic si adolescent.

- Dr. Gianina Marilena Stan, medic specialist pediatru, cu o bogata experienta in patologia prescolarului si copilului mic, precum si in patologia urgentelor pediatrice.

Cei patru medici pediatri sunt sprijiniti de o echipa multidisciplinara, cu urmatoarele specialitati: chirurgie pediatrica, cardiologie pediatrica, neuropsihiatrie pediatrica, ORL, hematologie pediatrica, endocrinologie, imunologie si alergologie, oftalmologie, dermatologie, boli infectioase si de ecografie pediatrica.

In cadrul Diviziei de Pediatrie, medicii realizeaza consultatii pe toata durata zilei. Incepand cu acest an, parintii isi pot aduce copiii pentru consultatii inclusiv sambata, in intervalul 9:00-14:00.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Învățătorii se pot testa gratuit pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 începând de astăzi   București, 1 septembrie: Începând de astăzi, 1 septembrie, și până pe data de 14 septembrie...
Ce este screening-ul metabolic neonatal? Un test modern de depistaj care urmărește înlocuirea testului Guthrie în practica pediatrică, acesta din urmă fiind considerat în zilele noastre nefiabil și...