Publicat la: 
24/08/2012

Aradenii pot beneficia de servicii medicale la cel mai inalt nivel in cadrul noului Departament de medicina interna al Spitalului MedLife ‒ Genesys din Arad. Sectia a fost extinsa in urma unor lucrari de modernizare, fiind marita capacitatea de spitalizare a pacientilor in regim continuu si de zi.

In cadrul sectiei de Medicina Interna a Spitalului Medlife ‒ Genesys, medicii au competenta in evaluarea, monitorizarea si tratamentul integral al pacientilor cu patologie complexa (acuta sau cronica) pentru: afectiuni respiratorii, cardiovasculare, renale, digestive, osteo-articulare, metabolice, hematologice, prin internare continua sau spitalizare de zi, iar pacientii pot beneficia de expertiza  pentru urmatoarele specialitati medicale: medicina interna, cardiologie, gastroenterologie, endocrinologie.

Sectia este dotata cu echipamente de ultima generatie care permit diagnosticul si tratamentul tuturor patologiilor interne. Printre acestea putem enumera diferite aparate de ecografie, EKG, spirometre, holtere de tensiune, holtere, linie de endoscopie etc.
In cadrul noului departament, pacientii pot beneficia de o arie complexa de investigatii, precum: analize de laborator, ecografie abdominala si pelvina, ecografie tiroidiana, EKG de repaus, EKG de efort, Holter EKG, Holter TA, endoscopie digestiva superioara (gastroscopii, ligaturarea si sclerozarea varicelor esofagiene), endoscopie inferioara (colonoscopii, recto-sigmoidoscopii, anuscopii, polipectomii etc.), spirometrii, punctie tiroidiana, paracenteza, toracocenteze exploratorii si evacuatorii, precum si explorari radiologice.

Echipa medicala este formata din 20 de cadre ‒ medici, asistente si personal auxiliar.

Spitalul MedLife ‒ Genesys a fost lansat in 2009 si reprezinta un centru de excelenta al medicinei aradene. Acesta dispune de trei sali de operatie, departament de terapie intensiva, un ambulatoriu specializat, maternitate, un Centru de excelenta in patologie tiroidiana si un laborator. Spitalul a fost integrat in cadrul MedLife la inceputul anului 2011.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Ce înseamnă o stare bună de sănătate? Pe lângă analizele care ies perfect, contează să avem și o stare de spirit sănătoasă. Noi, la MedLife, credem că binele pacienților noștri vine și din...
Va anuntam ca incepand cu 11 iunie MedLife va fi partener in cadrul proiectului Voucherul Materna Bucuresti. Acest parteneriat vine in sprijinul viitoarelor mamici care vor beneficia de 2 vouchere in...