Publicat la: 
6/05/2015

Iesenii beneficiaza de acum de cea mai moderna tehnologie dermato-estetica, la Centrul Esthetic Center Dr. Lucian Popa din cadrul Hyperclinicii MedLife Iasi.

Noua unitate pune la dispozitia pacientilor din Iasi cea mai moderna tehnologie dermato-estetica, tehnici inovative in chirurgia estetica, precum si tratamente complete de refacere si intretinere cosmetica medicala.

In cadrul centrului, pacientii vor putea beneficia de tehnici de ultima ora in domeniul intretinerii faciale, cum este tehnica Dracula, care se bazeaza pe injectarea unui ser obtinut din sange. Acest tratament revolutionar, disponibil pacientilor in cadrul Esthetic Center Dr. Lucian Popa, este bazat pe celulele stem din concentratul plachetar, care stimuleaza capacitatea organismului de autovindecare si regenerare. Aceasta terapie consta in recoltarea de sange de la pacient, care prin centrifugare si separarea fractiunii de concentrat plachetar se reinjecteaza la nivelul fetei sau regiunii cervicale.

Incepand cu luna ianuarie, in cadrul centrului, se vor realiza si interventii de liposculptura, lipofiling si implant de par artificial.     

Cei interesati ne pot contacta la nr. de telefon 0747.700.600.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Doamna psiholog Bajan Valentina este absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei "Petre Andrei", din Iasi si are competente in Psihoterapie integrativa si Psihologie clinica....
La Hyperclinica MedLife Titan, pacienții pot beneficia gratuit de consultații și investigații, în limita fondurilor oferite de Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, CASA OPSNAJ,...