Publicat la: 
6/05/2015

Iesenii beneficiaza de acum de cea mai moderna tehnologie dermato-estetica, la Centrul Esthetic Center Dr. Lucian Popa din cadrul Hyperclinicii MedLife Iasi.

Noua unitate pune la dispozitia pacientilor din Iasi cea mai moderna tehnologie dermato-estetica, tehnici inovative in chirurgia estetica, precum si tratamente complete de refacere si intretinere cosmetica medicala.

In cadrul centrului, pacientii vor putea beneficia de tehnici de ultima ora in domeniul intretinerii faciale, cum este tehnica Dracula, care se bazeaza pe injectarea unui ser obtinut din sange. Acest tratament revolutionar, disponibil pacientilor in cadrul Esthetic Center Dr. Lucian Popa, este bazat pe celulele stem din concentratul plachetar, care stimuleaza capacitatea organismului de autovindecare si regenerare. Aceasta terapie consta in recoltarea de sange de la pacient, care prin centrifugare si separarea fractiunii de concentrat plachetar se reinjecteaza la nivelul fetei sau regiunii cervicale.

Incepand cu luna ianuarie, in cadrul centrului, se vor realiza si interventii de liposculptura, lipofiling si implant de par artificial.     

Cei interesati ne pot contacta la nr. de telefon 0747.700.600.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Ești însărcinată? New Vision Ultrasound, în parteneriat cu MedLife Constanța, vă oferă ocazia să beneficiați gratuit de servicii de ecografie fetală.  În perioada 23 – 24 noiembrie, la Constanța, va...
Medici gastroenterologi in colaborare cu medici anestezisti realizeaza colonoscopii si endoscopii digestive in cadrul Centrului Medical MedLife Ramnicu Valcea. Pentru confortul pacientului aceste...