Publicat la: 
29/10/2015

In cadrul Hyperclinicii MedLife Iasi, pacientii care sunt afectati de leziuni ale partilor moi ale articulatiilor, de diverse boli degenerative, de traumatisme articulare sau musculare pot beneficia de terapia PRP - o metoda evoluata de tratament bioregenerator, non-invaziv, care presupune injectarea de plasma bogata in trombocite in zonele cu probleme.

Utilizata in medicina sportiva si ortopedie, terapia PRP este ideala atat pentru vindecarea leziunilor sau regenerarea tesuturilor afectate, cat si pentru a preintampina posibilele interventii chirurgicale ce pot aparea mai tarziu, ca urmare a evolutiei bolii sau a traumatismului articular netratat la timp.

Terapia PRP va fi realizata de catre dr. Adriana Neagu Nitescu, medic primar ortoped, Hyperclinica MedLife Iasi fiind singura clinica din oras unde este disponibil acest tratament.

Pentru mai multe informatii si programari, va rugam sa apelati numarul de telefon 0232 960.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Învățătorii se pot testa gratuit pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 începând de astăzi   București, 1 septembrie: Începând de astăzi, 1 septembrie, și până pe data de 14 septembrie...
Ce este screening-ul metabolic neonatal? Un test modern de depistaj care urmărește înlocuirea testului Guthrie în practica pediatrică, acesta din urmă fiind considerat în zilele noastre nefiabil și...