Publicat la: 
29/10/2015

In cadrul Hyperclinicii MedLife Iasi, pacientii care sunt afectati de leziuni ale partilor moi ale articulatiilor, de diverse boli degenerative, de traumatisme articulare sau musculare pot beneficia de terapia PRP - o metoda evoluata de tratament bioregenerator, non-invaziv, care presupune injectarea de plasma bogata in trombocite in zonele cu probleme.

Utilizata in medicina sportiva si ortopedie, terapia PRP este ideala atat pentru vindecarea leziunilor sau regenerarea tesuturilor afectate, cat si pentru a preintampina posibilele interventii chirurgicale ce pot aparea mai tarziu, ca urmare a evolutiei bolii sau a traumatismului articular netratat la timp.

Terapia PRP va fi realizata de catre dr. Adriana Neagu Nitescu, medic primar ortoped, Hyperclinica MedLife Iasi fiind singura clinica din oras unde este disponibil acest tratament.

Pentru mai multe informatii si programari, va rugam sa apelati numarul de telefon 0232 960.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Clinică: închis Recoltare: închis Spital MedLife Genesys Gardă: 24/24 BRAȘOV Hyperclinica MedLife PDR Turnului 2A Brașov Clinică: 8:00 – 14:00 Hyperclinica MedLife...
MedLife susține @Now What?! Cu diagnosticul la specialist, prima conferință din Cluj-Napoca adresată simultan specialiștilor din domeniul medical, dar și publicului larg. Evenimentul va avea loc în...