Publicat la: 
2/08/2012

Maternitatea MedLife Eva din Brasov si-a extins aria serviciilor medicale prin infiintarea Departamentului de Consiliere in Alaptare.  In cadrul noului departament, o echipa de specialisti coordonata de Mihaela Drilea, consilier in alaptare acreditat IBLCE (Comitetul International al Examinatorilor Consultantilor de Lactatie), ofera mamicilor suport si consiliere pentru prevenirea si rezolvarea problemelor legate de alaptare.

Pe langa informatiile teoretice si consultatiile de specialitate, consultantii in alaptare sprijina mamele in rezolvarea unor situatii dificile cum ar fi: blocarea canalelor, angorjarea fiziologica a sanilor (denumita popular si “furia laptelui”), corectarea atasarii defectuoase a bebelusului la san, prevenirea si tratarea fisurilor mamare ce pot aparea in alaptare, prevenirea si tratarea mastitei, identificarea personalizata a modalitatilor de crestere a secretiei de lapte.

Datorita numarului mare de solicitari, departamentul vizeaza exitinderea serviciilor prin introducerea consultatiilor la domiciliu.

Laptele de mama este principala sursa de hrana pentru sugar si unica din punct de vedere nutritiv si calitativ. Acesta asigura copilului un sistem imunitar solid si o dezvoltare optima.

Statisticile arata ca 98% dintre femei pot alapta pe termen lung daca au informatii corecte si daca sunt sprijinite de familie, comunitate si personalul medical.

Conform unui studiu realizat in 2011 de UNICEF, in Romania sunt alaptati doar 12,6% dintre copii.

Maternitatea MedLife-Eva este prima maternitate privata din Romania si totodata cea mai mare din zona de Centru si Vest a tarii. Aceasta dispune de ambulatoriu de specialitate, 3 sali de nastere, adaptate tipului de nastere (naturala, prin cezariana si in mediul acvatic). Maternitatea MedLife Eva este singura unitate din Romania prieten al nasterii, acreditata conform IMBCO (International MotherBaby ChildBirth Organization).

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Programul poate suferi modificari. Va rugam sa apelati departametul call center pentru a afla mai multe detalii.   ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Clinica: inchis Spital MedLife Genesys Garda: 24/...
Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR). Aflat la a...