Publicat la: 
3/05/2012

Recent, Hyperclinica MedLife Timisoara a introdus in lista serviciilor de dermatologie estetica tratamentele cu toxina botulinica. Larg utilizate in tratamentele estetice, injectiile cu toxina botulinica previn imbatranirea pielii si elimina cu succes ridurile. in dermatologia estetica, tratamentul este utilizat, in general, la nivelul etajului superior al fetei, cel mai frecvent pentru ridurile verticale dintre sprancene, formate prin incruntare, ridurile de la coltul ochiului, ridurile orizontale de pe frunte. Tratamentul se mai poate folosi si pentru etajul inferior al fetei, pentru ridurile periorale, ridurile gatului, regiunea mentoniera etc.

Pe langa acestea toxina botulinica este utilizata pentru tratamentul hiperhidrozei (transpiratia excesiva) in zone precum axilele, palme, zona plantara, regiunea inghinala.

In tratamentele estetice, inceperea terapiei cu toxina botulinica este recomandata in momentul in care ridurile nu mai dispar la aplicarea metodelor nemedicale de tratament. Procedura este simpla, sigura, nu necesita internare si nici anestezie, disconfortul pacientului fiind minim. Aceasta se realizeaza intr-un timp relativ scurt, fara perioade de recuperare si are rezultate foarte bune, vizibile la cateva zile de la injectare.

Efectul toxinei botulinice dureaza intre 3 si 6 luni, fiind urmat de reaparitia graduala a ridurilor. Tratamentul repetat determina lipsa contractiei prelungite a zonei respective, crescand astfel perioada dintre sedintele de injectare.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Arhivarea declaratiilor pe proprie raspundere aferente triajului epidemiologic inainte de accesul in cadrul unitatilor Med Life urmeaza a fi efectuata pentru o durata de 6 luni calendaristice...
Servicii noi de kinetoterapie individuala pentru copii! Știm ca nimic nu este mai important decât sanatatea și dezvoltarea armonioasa a copiilor noștri! De aceea, hyperclinica MedLife Ploiesti vine...