Publicat la: 
11/07/2012

In perioada 18-20 iulie Profesorul Dirk Uyttendaele, unul dintre cei mai cunoscuti medici ortopezi din Europa de Vest – cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu, revine la Spitalul de Ortopedie MedLife pentru a asista chirurgical pacientii cu afectiuni ale coloanei  vertebrale.

CAZUISTICA MEDICALA
Sub indrumarea Profesorului Uyttendaele, in cadrul Spitalului de Ortopedie si Traumatologie MedLife pot fi tratate orice afectiuni ale coloanei vertebrale (hernii de disc, scolioze sau alte diformitati,  spondilolistezis, tumori, traumatisme etc.), la orice nivel (lombar; toracal; cervical).

In premiera pentru medicina privata din Romania se vor putea trata chirurgical displazii congenitale de sold.

PRETURI
Toate interventiile chirurgicale asistate de catre Prof Uyttendaele vor fi oferite la preturi similare cu cele efectuate de medicii romani. Prin acest demers, MedLife faciliteaza accesul pacientilor la interventii chirurgicale efectuate de medici cu experienta operatorie indelungata la nivel international si abordare revolutionala in medicina.

Pentru a beneficia de expertiza Profesorului Uyttendaele pacientii trebuie sa efectueze o programare in call-center la numarul de telefon: 021 9646.

CV Profesor dr. Dirk Uyttendaele
 
•    Absolvent al Universitatii de Medicina din Ghent, Belgia, 1972, dr. Dirk Uyttendaele s-a specializat in chirurgie ortopedica in 1977 si medicina de recuperare in anul 1986
•    Seful clinicii de chirurgie spinala a Spitalului Universitar din Ghent
•    Profesor la Spitalul Universitar, Ghent,  departamentul de Chirurgie Ortopedica si Medicina Fizica  si Recuperare
•    Membru ARGOS
•    Autor al multor proiecte de cercetare privind tehnicile chirurgicale si implanturi spinale.

ADRESA
Spitalul este situat pe Bulevardul Ferdinand 98-100, sector 2, Bucuresti. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati la 021 9646.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Arhivarea declaratiilor pe proprie raspundere aferente triajului epidemiologic inainte de accesul in cadrul unitatilor Med Life urmeaza a fi efectuata pentru o durata de 6 luni calendaristice...
Servicii noi de kinetoterapie individuala pentru copii! Știm ca nimic nu este mai important decât sanatatea și dezvoltarea armonioasa a copiilor noștri! De aceea, hyperclinica MedLife Ploiesti vine...