Publicat la: 
17/11/2012

In luna noiembrie, Centrul de Kinetoterapie si Recuperare MedLife a sarbatorit 10 ani de la infiintare. Centrul a fost deschis in cadrul Hyperclinicii MedLife Grivita, in anul 2002, fiind extins in 2008. La ora actuala, pacientii pot beneficia de serviciile complete de balneofiziokinetoterapie si recuperare medicala in cadrul unei baze moderne, dotata cu echipamente moderne ale medicinei de recuperare: piscina acoperita, cu echipamente de hidrokinetoterapie, sala de kinetoterapie, sala de electroterapie cu aparatura de ultima generatie, masaj terapeutic si reflexoterapie.

Serviciile de recuperare medicala se adreseaza pacientilor de toate varstele cu afectiuni ortopedice, neurologice, posttraumatice sau postoperatorii. Colaborarea interdisciplinara dintre specialistii centrului si alte departamente medicale se concretizeaza in programe de gimnastica acvatica pediatrica, programe de kinetoterapie si hidrokinetoterapie (aquagym) pentru gravide si tinere mame, programe de kinetoprofilaxie pentru copii, precum si in diverse programe de recuperare postoperatorii.

Echipa medicala a centrului include specialisti cu o inalta pregatire profesionala.

Medici: conferentiar universitar dr. Gilda Mologhianu, coordonator al Centrului de Fiziokinetoterapie și Recuperare Medicala; asistent universitar dr. Consuela Brailescu si dr. Liana Mares.
Electroterapie: Simona Donici, fiziokinetoterapeut, Lucia Enache, Mariana Dinu, Mihaela Nedelcu, Cristina Ganea, asistenti medicali balneofiziokinetoterapie.
Masaj: Monica Spataru, Ramona Stoica, Corina Benea, Ovidiu Bradeanu, Dorin Milea, Mihai Bursuc, asistenti medicali balneofiziokinetoterapie.
Kinetoterapie: Horia Vintila, prof. cultura fizica medicala, Mihaela Mihaescu, fiziokinetoterapeut, Robert Stanculet, balneofiziokinetoterapeut, Adrian Purdila, kinetoterapeut.
Inot: Paul Vasiescu, antrenor inot.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR). Aflat la a...
Ce înseamnă o stare bună de sănătate? Pe lângă analizele care ies perfect, contează să avem și o stare de spirit sănătoasă. Noi, la MedLife, credem că binele pacienților noștri vine și din...