Publicat la: 
6/05/2015

MedLife vine mai aproape de locuitorii din vestul tarii si inaugureaza doua noi centre medicale in Petrosani si Hunedoara.

Ambele centre medicale dispun de cabinete de recoltare pentru toate categoriile de analize: biochimie, hematologie si coagulare, imunologie, microbiologie, anatomie patologica, citologie, biologie moleculara, toxicologie, genetica. Pentru procesarea analizelor, medicii folosesc cea mai noua tehnologie si reactivi originali, astfel incat rezultatele analizelor vor avea o precizie de 100%.  

De asemenea, cele doua centre medicale dispun si de cabinete de medicina muncii, iar in scurt timp vor pune la dispozitia pacientilor si servicii de cardiologie, pediatrie, medicina interna sau urologie. In functie de nevoile medicale ale pacientilor, cele doua centre isi vor extinde aria de servicii oferite.          

  • Centrul Medical MedLife Hunedoara

Adresa: Strada Victoriei nr 12A

Telefon:  0725.512.025

Email: hunedoara@medlife.ro

Program: luni-vineri, 07:00-15:00

  • Centrul Medical MedLife Petrosani

Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 135  

Telefon: 0753.304.013

Email: petrosani@medlife.ro

Program: luni-vineri, 07:00-15:00

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Programul poate suferi modificari. Va rugam sa apelati departametul call center pentru a afla mai multe detalii.   ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Clinica: inchis Spital MedLife Genesys Garda: 24/...
Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR). Aflat la a...