Publicat la: 
6/05/2015

MedLife vine mai aproape de locuitorii din vestul tarii si inaugureaza doua noi centre medicale in Petrosani si Hunedoara.

Ambele centre medicale dispun de cabinete de recoltare pentru toate categoriile de analize: biochimie, hematologie si coagulare, imunologie, microbiologie, anatomie patologica, citologie, biologie moleculara, toxicologie, genetica. Pentru procesarea analizelor, medicii folosesc cea mai noua tehnologie si reactivi originali, astfel incat rezultatele analizelor vor avea o precizie de 100%.  

De asemenea, cele doua centre medicale dispun si de cabinete de medicina muncii, iar in scurt timp vor pune la dispozitia pacientilor si servicii de cardiologie, pediatrie, medicina interna sau urologie. In functie de nevoile medicale ale pacientilor, cele doua centre isi vor extinde aria de servicii oferite.          

  • Centrul Medical MedLife Hunedoara

Adresa: Strada Victoriei nr 12A

Telefon:  0725.512.025

Email: hunedoara@medlife.ro

Program: luni-vineri, 07:00-15:00

  • Centrul Medical MedLife Petrosani

Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 135  

Telefon: 0753.304.013

Email: petrosani@medlife.ro

Program: luni-vineri, 07:00-15:00

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Arhivarea declaratiilor pe proprie raspundere aferente triajului epidemiologic inainte de accesul in cadrul unitatilor Med Life urmeaza a fi efectuata pentru o durata de 6 luni calendaristice...
Servicii noi de kinetoterapie individuala pentru copii! Știm ca nimic nu este mai important decât sanatatea și dezvoltarea armonioasa a copiilor noștri! De aceea, hyperclinica MedLife Ploiesti vine...