Publicat la: 
22/08/2014

Hyperclinica MedLife Galati, ofera pacientilor cinci pachete speciale de servicii la preturi promotionale. Pachetele cuprind consultatii si investigatii de specialitate si acopera urmatoarele zone medicale: cardiologie, nutritie, ginecologie si glanda tiroida, fiind valabile pana la finalul lunii septembrie.

Pachet de cardiologie pediatrica – 350 lei

Pachetul de cardiologie pediatrica include consultatia la dr. Lucia Botezatu, medic primar cardiologie, o ecografie de cord si electrocardiograma. Investigatiile sunt utile atat pentru screening-ul cardiologic al copilului, dar pentru evaluarile solicitate la educatia fizica si sport.

Pachet de consultanta nutritionala – 450 lei

Pachetul include opt sedinte, structurate intr-un program de nutritie realizat si coordonat de dr. Nela Benea, medic specialist medicina generala.

Prima sedinta are o durata de 30 de minute si cuprinde evaluarea pacientului si directionarea catre anumite analize sau consultatii de specialitate, daca este cazul.

Cea de-a doua sedinta, de 60 de min, cuprinde interpretarea rezultatelor analizelor, realizarea masuratorilor, crearea unor recomandari alimentare personalizate si consilierea in privita jurnalului alimentar.

Pe parcursul urmatoarelor patru sedinte are loc monitorizare a regimului si ajustarea alimentatiei.

La final, pacientul primeste bonus doua consultatii de control.

 

Pachet de evaluare ginecologica – 400 lei

Pachetul include o consultatie de specialitate, o ecografie de san si o ecografie transvaginala, efectuate de o echipa de medici atat din Galati, cat si din Bucuresti, formata din dr. Sorin Stanciu, dr. Adrian Rosianu, dr. Ioan Giurgiu, dr. Mihaela Burtea, dr. Alina Trifan, dr. Loredana Marina.

Pacientele care achizitioneaza pachetul de evaluare ginecologica beneficiaza de o reducere in valoare de 20% pentru analizele ce determina a markerii tumorali din zona sanului si a ovarului. Aceeasi reducere se aplica si pentru efectuarea testului Babes Papanicolau prelucrat in mediu lichid.

 

Pachet de evaluare a glandei tiroide – 180 lei

Pachetul contine o consultatie si o ecografie pentru glanda tiroida, efectuate de dr. Steluta Bosoanca, medic specialist endocrinologie, si dr. Jeanina Scarlat, medic primar endocrinologie.

Pacientii care achizitioneaza acest pachet beneficiaza de 20% reducere pentru realizarea analizelor ce determina concentratia TSH, FT4, T3 si T4 in sange.

 

Pachet studenti – 220 lei

Pachetul cuprinde urmatoarele servicii: consultatie medicina generala si o ecografie abdominala. Pacientul trebuie sa se prezinte cu carnetul de student.

 

Hyperclinica MedLife Galati

Str. Iacob Lahovary, nr. 4-6 (zona Parcului Eminescu)

Programari la 0236.960. 

 

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Învățătorii se pot testa gratuit pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 începând de astăzi   București, 1 septembrie: Începând de astăzi, 1 septembrie, și până pe data de 14 septembrie...
Ce este screening-ul metabolic neonatal? Un test modern de depistaj care urmărește înlocuirea testului Guthrie în practica pediatrică, acesta din urmă fiind considerat în zilele noastre nefiabil și...