Publicat la: 
15/04/2016

Incepand cu aceasta luna, Hyperclinica MedLife Galati isi deschide portile si in fiecare zi de weekend.

In urma solicitarilor venite din partea micutilor pacienti Departamentul de Pediatrie va functiona dupa urmatorul program:

 Luni - Duminica: 9:00 – 21:00
Pentru informatii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 0236.960, 0236.495.292, 0753.535.322; adresa de e- mail: lchiricuta@medlife.ro  galati@medlife.ro, sau la sediul MedLife din str. Lahovary nr.4-6, vizavi de Parc Eminescu, Galati.

Hyperclinica este situata in centrul municipiului Galati si cuprinde 16 cabinete medicale moderne, distribuite pe doua etaje.

In cadrul hyperclinicii sunt disponibile si urmatoarele servicii cu profil pediatric: alergologie, boli infectioase, cardiologie pediatrica, chirurgie si ortopedie pediatrica, dermatologie, diabet si boli de nutritie, ecografie pediatrica (inclusive transfontanelara), neuropsihiatrie infantila, ORL, psihologie si psihoterapie, oftalmologie, endocrine.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR). Aflat la a...
Ce înseamnă o stare bună de sănătate? Pe lângă analizele care ies perfect, contează să avem și o stare de spirit sănătoasă. Noi, la MedLife, credem că binele pacienților noștri vine și din...