Publicat la: 
15/04/2016

Incepand cu aceasta luna, Hyperclinica MedLife Galati isi deschide portile si in fiecare zi de weekend.

In urma solicitarilor venite din partea micutilor pacienti Departamentul de Pediatrie va functiona dupa urmatorul program:

 Luni - Duminica: 9:00 – 21:00
Pentru informatii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 0236.960, 0236.495.292, 0753.535.322; adresa de e- mail: lchiricuta@medlife.ro  galati@medlife.ro, sau la sediul MedLife din str. Lahovary nr.4-6, vizavi de Parc Eminescu, Galati.

Hyperclinica este situata in centrul municipiului Galati si cuprinde 16 cabinete medicale moderne, distribuite pe doua etaje.

In cadrul hyperclinicii sunt disponibile si urmatoarele servicii cu profil pediatric: alergologie, boli infectioase, cardiologie pediatrica, chirurgie si ortopedie pediatrica, dermatologie, diabet si boli de nutritie, ecografie pediatrica (inclusive transfontanelara), neuropsihiatrie infantila, ORL, psihologie si psihoterapie, oftalmologie, endocrine.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Învățătorii se pot testa gratuit pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 începând de astăzi   București, 1 septembrie: Începând de astăzi, 1 septembrie, și până pe data de 14 septembrie...
Ce este screening-ul metabolic neonatal? Un test modern de depistaj care urmărește înlocuirea testului Guthrie în practica pediatrică, acesta din urmă fiind considerat în zilele noastre nefiabil și...