Publicat la: 
15/04/2016

Incepand cu aceasta luna, Hyperclinica MedLife Galati isi deschide portile si in fiecare zi de weekend.

In urma solicitarilor venite din partea micutilor pacienti Departamentul de Pediatrie va functiona dupa urmatorul program:

 Luni - Duminica: 9:00 – 21:00
Pentru informatii si programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 0236.960, 0236.495.292, 0753.535.322; adresa de e- mail: lchiricuta@medlife.ro  galati@medlife.ro, sau la sediul MedLife din str. Lahovary nr.4-6, vizavi de Parc Eminescu, Galati.

Hyperclinica este situata in centrul municipiului Galati si cuprinde 16 cabinete medicale moderne, distribuite pe doua etaje.

In cadrul hyperclinicii sunt disponibile si urmatoarele servicii cu profil pediatric: alergologie, boli infectioase, cardiologie pediatrica, chirurgie si ortopedie pediatrica, dermatologie, diabet si boli de nutritie, ecografie pediatrica (inclusive transfontanelara), neuropsihiatrie infantila, ORL, psihologie si psihoterapie, oftalmologie, endocrine.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Afla ca esti bine, intr-o singura zi la MedLife Unirii. Imprevizibile, multe dintre problemele de sanatate cu care ne confruntam ne iau, de cele mai multe ori, prin surprindere. Un screening constant...
Programul poate suferi modificari. Va rugam sa apelati departametul call center pentru a afla mai multe detalii.   ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Clinica: inchis Spital MedLife Genesys Garda: 24/...