Publicat la: 
22/01/2014

Spitalul de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife ofera pacientilor cu afectiuni ale sistemului musculo-scheletal serviciul de acupunctura. Tehnica este eficienta in special in cazul durerilor acute si cronice care apar in zona lombara, dar si la pacientii cu artroza, indiferent daca afectiunea s-a instalat la nivelul genunchiului, a umarului sau a soldului.

Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate si de o ameliorare semnificativa a durerilor, se recomanda un numar minim de 6-10 sedinte de tratament (durata unei sedinte este de 20 min.) care, in multe cazuri, pot inlocui cu succes terapiile medicamentoase conservatoare, in special pentru pacientii care au contraindicatii la diferite proceduri medicale. De asemenea, pentru ca efectul sa fie cel scontat, pacientilor li se recomanda sa imbine sedintele de acupunctura cu alte tehnici complexe de electroterapie sau kinetoterapie.

Procedura poate fi efectuata si cu un dispozitiv electric aplicat pe zonele de acupunctura, fara a mai fi necesara utilizarea acelor, in cazul persoanelor care au fobie la ace. Indiferent de metoda pentru care pacientul opteaza, terapia prin acupunctura nu este dureroasa.

Pentru a se programa la sedintele de acupunctura de la Spitalul de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife, pacientii nu trebuie sa efectueze alte investigatii sau analize medicale in prealabil. De asemenea, nu este necesar biletul de trimitere de la medicul de familie, intrucat indicatia terapiei se stabileste in cadrul consultatiei de recuperare medicala, procedura fiind efectuata de dr. Nadina Liculescu, medic primar recuperare medicala, cu competente in acupunctura.
 

Pentru mai multe informatii si programari, apelati 021.9646.

 

Spitalul de Ortopedie si Chirurgie Plastica MedLife

Bulevardul Ferdinand nr. 98-100, sector 2, Bucuresti.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Servicii noi de kinetoterapie individuala pentru copii! Știm ca nimic nu este mai important decât sanatatea și dezvoltarea armonioasa a copiilor noștri! De aceea, hyperclinica MedLife Ploiesti vine...
Radioterapia! NOU! Metoda terapeutica cu acțiune loco-regională care folosește radiatiile ionizante pentru a distruge celulele canceroase (tumori maligne) și pentru a opri creșterea și dividerea...