Publicat la: 
6/05/2015

MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala, activeaza in Romania din anul 1996, acoperind in prezent toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare si farmacii, sustinute de solutii software care ne asigura excelenta operationala si ne permit sa le oferim pacientilor nostri cele mai bune si mai rapide servicii. Pentru gestionarea activitatii medicale, MedLife utilizeaza cel mai puternic sistem informatic din Romania, Charisma Medical Software, al companiei TotalSoft.

La ora actuala, Sistemul Medical MedLife inseama: 6 spitale in Bucuresti, Brasov si Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecologie, 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 30 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 12 centre de excelenta cu specializare unica, 8 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife Med, 18 laboratoare si 135 de clinici medicale partenere in toata tara.

De-a lungul timpului, in cele 6 spitale MedLife s-au efectuat 45.000 de interventii chirurgicale. In cadrul maternitatilor MedLife Bucuresti - Maternitate acreditata ca Spital Prieten al Copilului - , MedLife Eva Brasov si MedLife Genesys Arad, specialistii MedLife au asistat pana in prezent 16.000 de nasteri. Zilnic, in hyperclinici si in cele 18 laboratoare proprii se efectueaza 25.000 de analize, iar investitiile de 25 de milioane de euro in tehnologie le-au oferit celor 4.3 milioane de pacienti* unici accesul la echipamente de imagistica de ultima generatie. Pe parcursul anilor, 1 din 5 romani ne-a fost pacient**.

 

 

*4.3 milioane de pacienti unici (Conform informatiilor extrase din bazele de date detinute de MedLife de catre furnizorul solutiei software utilizate de MedLife, s-a calculat un numar de 4.320.000 de pacienti unici, de la inceputul activitatii MedLife si pana la 19 ianuarie 2015, data efectuarii studiului).

** 1 din 5 romani ne-a fost deja pacient (Conform populatiei rezidente a Romaniei la 1 ianuarie 2014 - comunicat de presa INSSE, nr. 155 din 30 iunie 2014 -  si datelor interne ale MedLife).

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Arhivarea declaratiilor pe proprie raspundere aferente triajului epidemiologic inainte de accesul in cadrul unitatilor Med Life urmeaza a fi efectuata pentru o durata de 6 luni calendaristice...
Servicii noi de kinetoterapie individuala pentru copii! Știm ca nimic nu este mai important decât sanatatea și dezvoltarea armonioasa a copiilor noștri! De aceea, hyperclinica MedLife Ploiesti vine...