Publicat la: 
17/11/2015

Pe data de 15 octombrie 2015, Hyperclinica MedLife Timisoara a organizat un simpozion dedicat medicilor de familie din judetul Timis. Tema simpozionului a fost „Actualitati din practica medicala curenta”.

Echipa medicala MedLife a prezentat un numar de 17 lucrari, in care au fost dezbatute diverse teme de actualitate pentru medicina de ambulator si laborator.

Simpozionul a debutat cu prelegerea Managerului Hyperclinicii MedLife Timisoara, Dr. Cosmina Cunicel, care a vorbit despre extinderea si dezvoltarea remarcabila a clinicii, aceasta aflandu-se pe primul loc in topul clinicilor private. Cuvintele cheie care ne-au oferit locul I sunt: profesionalismul medicilor, amabilitatea personalului, calitatea serviciilor medicale, raportul calitate-pret si respectarea programarilor. Colaborarea si comunicarea excelenta a echipei aduce pacientul in centrul atentiei si ii ofera un diagnostic complet si corect in cel mai scurt timp. MedLife isi doreste ca aceasta colaborare sa se extinda si catre medicii de familie, pentru ca impreuna sa oferim cele mai bune solutii pacientilor.

Sesiunea de lucrari a fost deschisa de catre Directorul General MedLife, Dr. Nicolae Marcu, care a vorbit despre medicina privata. Aceasta vine in sprijinul pacientilor cu solutii viabile si prompte.

Evenimentul a fost prezidat de catre Directorul Medical al Hyperclinicii, Dr. Petcu Bianca, si de catre Conf. Dr. Rodica Lighezan, medic primar medicina de laborator si Sef de Laborator.

Prezentarea lucrarilor a beneficiat de un sistem interactiv, astfel participantii au avut posibilitatea sa puna intrebari legate de subiectul discutat si sa primeasca raspunsurile dorite.

Cu aceasta ocazie medicii din judetul Timis au avut ocazia sa cunoasca aparatura de ultima generatie si inalta performanta pe care MedLife Timisoara o pune la dispozitia pacientilor sai, precum si tehnicile moderne pe care le foloseste echipa medicala. De asemenea, medicii de familie au fost invitati sa viziteze noul sediu al clinicii, pentru a vedea conditiile de care beneficiaza pacientii, dar si pentru a interactiona cu echipa.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Învățătorii se pot testa gratuit pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 începând de astăzi   București, 1 septembrie: Începând de astăzi, 1 septembrie, și până pe data de 14 septembrie...
Ce este screening-ul metabolic neonatal? Un test modern de depistaj care urmărește înlocuirea testului Guthrie în practica pediatrică, acesta din urmă fiind considerat în zilele noastre nefiabil și...