Publicat la: 
27/03/2012

Hyperclinica MedLife Titan si-a extins aria investigatiilor ginecologice prin introducerea colposcopiei in lista serviciilor medicale.

Colposcopia este o metoda optica de examinare a colului uterin cu ajutorul colposcopului, dispozitiv optic care mareste imaginea de 10-40 de ori.

Colposcopia este utila in depistarea modificarilor precanceroase si canceroase ale vulvei, vaginului si colului uterin, fiind indicata in primul rand femeilor care au prezentat anomalii la examenul ginecologic sau rezultate anormale la testul Babes-Papanicolau. in cazul existentei unor suspiciuni clare, medicul poate face o biopsi a tesuturilor suspecte.

Examinarea propriu-zisa dureaza aproximativ 10-15 minute.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Programul poate suferi modificari. Va rugam sa apelati departametul call center pentru a afla mai multe detalii.   ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Clinica: inchis Spital MedLife Genesys Garda: 24/...
Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR). Aflat la a...