Publicat la: 
27/03/2012

Hyperclinica MedLife Titan si-a extins aria investigatiilor ginecologice prin introducerea colposcopiei in lista serviciilor medicale.

Colposcopia este o metoda optica de examinare a colului uterin cu ajutorul colposcopului, dispozitiv optic care mareste imaginea de 10-40 de ori.

Colposcopia este utila in depistarea modificarilor precanceroase si canceroase ale vulvei, vaginului si colului uterin, fiind indicata in primul rand femeilor care au prezentat anomalii la examenul ginecologic sau rezultate anormale la testul Babes-Papanicolau. in cazul existentei unor suspiciuni clare, medicul poate face o biopsi a tesuturilor suspecte.

Examinarea propriu-zisa dureaza aproximativ 10-15 minute.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Învățătorii se pot testa gratuit pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 începând de astăzi   București, 1 septembrie: Începând de astăzi, 1 septembrie, și până pe data de 14 septembrie...
Ce este screening-ul metabolic neonatal? Un test modern de depistaj care urmărește înlocuirea testului Guthrie în practica pediatrică, acesta din urmă fiind considerat în zilele noastre nefiabil și...