Publicat la: 
27/03/2012

Hyperclinica MedLife Titan si-a extins aria investigatiilor ginecologice prin introducerea colposcopiei in lista serviciilor medicale.

Colposcopia este o metoda optica de examinare a colului uterin cu ajutorul colposcopului, dispozitiv optic care mareste imaginea de 10-40 de ori.

Colposcopia este utila in depistarea modificarilor precanceroase si canceroase ale vulvei, vaginului si colului uterin, fiind indicata in primul rand femeilor care au prezentat anomalii la examenul ginecologic sau rezultate anormale la testul Babes-Papanicolau. in cazul existentei unor suspiciuni clare, medicul poate face o biopsi a tesuturilor suspecte.

Examinarea propriu-zisa dureaza aproximativ 10-15 minute.

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Doamna psiholog Bajan Valentina este absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei "Petre Andrei", din Iasi si are competente in Psihoterapie integrativa si Psihologie clinica....
La Hyperclinica MedLife Titan, pacienții pot beneficia gratuit de consultații și investigații, în limita fondurilor oferite de Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, CASA OPSNAJ,...