Publicat la: 
13/11/2018

Hyperclinica MedLife Craiova km 0 impreuna cu domnul dr. Cristian Mesina va propune tratamentul minim invaziv al hemoroizilor folosind aparatul Laser Leonardo® DUAL 45, cel mai versatil si universal sistem medical laser pe piata in momentul de fata.

Aveti deci posibilitatea pentru prima oara in Oltenia sa beneficiati de un tratament sigur si minim invaziv al hemoroizilor sau de indepartarea blanda a fistulelor.

Laserele LEONARDO® sunt proiectate sa functioneze in asociere perfecta cu o gama larga de fibre medicale speciale si kituri de aplicatie dezvoltate de unul dintre cei mai mari furnizori la nivel mondial de produse cu fibra optica.

In plus, la prima consultatie se stabileste diagnosticul leziunilor macroscopice folosind un ANUSCOP computerizat cu vizualizare pe un ecran conectat la aparatul video, reducand drastic erorile de diagnostic.

FOARTE IMPORTANT este faptul ca nu necesita taiere de tesuturi, se aplica intr-o singura sedinta, este fara dureri, nu necesita internare si pacientul pleaca din unitate dupa cateva ore.

Veți beneficia deci de combinatia ideala: un medic profesionist, un furnizor ce isi mentine si in 2018 pozitia de lider al serviciilor de sanatate din Romania si o tehnologie prietenoasa, versatila, universala și economica.

 

 

Hyperclinica MedLife Craiova – Km 0
Telefon programari: 0251410041
Adresa: Str.Unirii Nr.1, Craiova

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Învățătorii se pot testa gratuit pentru depistarea anticorpilor specifici COVID-19 începând de astăzi   București, 1 septembrie: Începând de astăzi, 1 septembrie, și până pe data de 14 septembrie...
Ce este screening-ul metabolic neonatal? Un test modern de depistaj care urmărește înlocuirea testului Guthrie în practica pediatrică, acesta din urmă fiind considerat în zilele noastre nefiabil și...