In orice moment al vietii este loc pentru un nou inceput, fie ca am suferit o boala si ne-am vindecat, fie ca avem un nou loc de munca sau decidem sa facem cateva schimbari elementare in vietile noastre, in special cand decidem ca trebuie sa ne acordam mai mult timp noua insine si familiilor noastre. Astfel, alegem sa nu transformam fiecare moment al vietii intr-un factor de stres, asa cum deja se intampla cu atat de multi oameni. Despre stres si despre ce este, cum se manifesta si cum il putem combate vorbim in „Dosarul medical” din aceasta luna.

Un alt inceput pe care ne bucuram sa il putem impartasi cu voi este cel al Dianei, o pacienta in varsta de 37 de ani careia i-a fost extirpat un fibrom uterin de dimensiuni mari, fara ca uterul sa-i fie afectat si nici functiile reproductive, iar acum e gata sa ii indeplineasca fetitei sale cea mai mare dorinta: sa ii aduca pe lume o surioara sau „o fratioara”.

De asemenea, va invitam sa cititi interviul acordat de prof. dr. Stefan Mindea, medic primar neurochirurgie, si descoperiti noutatile din clinicile si spitalele MedLife, precum si raspunsurile oferite de medicii nostri la intrebarile formulate de pacienti in cadrul rubricii „Intrebarile tale”.

Descarca in format PDF: