Suntem in pragul trecerii dintre ani, un moment de bilant al trecutului si asteptare a noutatilor din viitor. Genetica este un domeniu care ne va suprinde cu multe vesti bune, iar despre o parte dintre ele puteti citi chiar in Dosarul Medical din acest numar.

Si pentru ca odata cu apropierea Sarbatorilor, incepem sa ne preocupam tot mai mult de silueta si de frumusete, in Reportajul din aceasta luna va oferim cateva solutii de mentinere a frumuserii si tineretii, propuse de Clinica de Dermatologie si Medicina Estetica DermaLife.

La Povestea ta, Mioara isi face cunoscuta lupta impotriva tumorii conjunctivale si povesteste cum a reusit sa evite orbirea, in timp ce dr. Dragos Albu va dezvaluie culisele Centrului in care sunt realizate cele mai multe cicluri FIV din Romania, cu o rata de succes de 39%.

Pentru a preveni sau trata eficient infectiile cu virusul gripal, in randul copiilor, la rubrica Utile veti afla cateva solutii oferite de dr. Mihaela Herescu, medic primar pediatrie, iar la Intrebarile tale, medicii din cadrul MedLife va asteapta cu raspunsuri la intrebari pe care cu siguranta ca vi le-ati pus: Ce trebuie sa fac pentru a evita constipatia? Care sunt primele semne ale cancerului la san?

Lectura placuta!

Descarca in format PDF: