Publicat la: 
21/01/2014

Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MindCare ofera, incepand cu luna ianuarie, posibilitatea de a inscrie copiii si adolescentii intr-un program de socializare si dezvoltare personala, coordonat de dr. Raluca Grozavescu, medic primar psihiatrie, si dr. Roxana Stroe, medic primar psihiatrie pediatrica. Noul serviciu este disponibil pentru doua categorii de varste: 3-6 ani si 6-12 ani, iar la alcatuirea grupurilor de lucru specialistii MindCare iau in calcul o serie de criterii precum varsta, nivelul de dezvoltare cognitiva si al personalitatii, dar si particularitatile fiecarui copil sau adolescent, astfel incat sa se obtina cele mai bune rezultate.

 

Prin programul de socializare si dezvoltare personala, MindCare isi propune sa dezvolte competentele emotionale (intelegerea si exprimarea emotiilor, cresterea increderii in sine, empatia), sociale (imbunatatirea abilitatilor de comunicare, relationare si cooperare) si cognitive (stimularea utilizarii imaginatiei, creativitatii si spontaneitatii) ale copiilor, imbogatirea vocabularului si dezvoltarea abilitatilor de comunicare, managementul comportamental (flexibilitatea, dezvoltarea autocontrolului emotional, cresterea tolerantei la frustrare, dobandirea unei capacitati mai bune de a dezvolta sentimente placute si comportamente presociale), dezvoltarea intelegerii de sine si cresterea increderii fata de propria persoana, dezvoltarea abilitatilor motrice, indemanarea, diversificarea activitatilor recreationale.

 

Sedintele programului de socializare si dezvoltare personala sunt organizate saptamanal, in module de cate trei luni, iar durata unei sedinte este de 90 de minute. Pe parcursul sedintelor, copiii si adolescentii vor avea acces la o serie de activitati precum ateliere de art&crafts (desen, colaje, modelaj), teatru, joc, muzica si dans, excursii, ateliere de gatit, dar si intalniri cu povesti si povestiri terapeutice. De asemenea, parintii se vor prezenta periodic la sedintele cu specialistii MindCare, in care vor discuta despre evolutia copilului in cadrul programului.

Sedintele de socializare si dezvoltare personala se desfasoara la Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MindCare, iar pretul unei astfel de intalniri este de 100 de lei pentru 90 de minute.

 

Pentru informatii si programari, apelati 0753.535.370 sau 0753.535.385.

 

Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MindCare

Str. Henri Coanda nr. 33, etaj 1, Bucuresti.

 

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Programul poate suferi modificari. Va rugam sa apelati departametul call center pentru a afla mai multe detalii.   ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Clinica: inchis Spital MedLife Genesys Garda: 24/...
Continuam seria de evenimente care contribuie la o stare de spirit sanatoasa. De data aceasta vom merge la Rasnov, unde MedLife devine partenerul Festivalului de Film si Istorii (FFIR). Aflat la a...