Publicat la: 
31/05/2018

zilele protectiei solare

In perioada 1 iunie - 15 iulie 2018 liderul medicine private in Romania, in parteneriat cu La Roche Posay Romania sustin compania nationala de educare privind riscurile expunerii neprotejate la soare.

Persoanele interesate vor putea beneficia de consultatii gratuite ale alunitelor si sfaturi specializate pentru preventia cancerului de piele in cadrul clinicilor MedLife si DermaLife din Bucuresti si din intreaga tara.

S-a demonstrat clinic ca protectia solara ajuta la preventia cancerului de piele.

90% din cancerele de piele sunt vindecabile daca sunt depistate la timp (Studiu IPSOS 2014-2015, 23 de tari, 19.569 de persoane (femei si barbati), cu varste intre 16-65 de ani).

Campania „Zilele Protectiei Solare” se desfasoara in perioada iunie-iulie, in orase din toata tara. Suna in call-center si solicita operatorilor o consultatie dermatologica in cadrul campaniei “Zilele Protectiei Solare”. Progreameaza-te si tu acum.

Campania „Zilele Protecției Solare” se desfasoara din anul 2011. De la prima editie, peste 20.000 de persoane au intrat in contact cu campania, peste 13.700 de pacienti au fost consultati si peste 280 de leziuni suspecte au fost depistate.

Medicii recomanda un control dermatologic anual sau de cate ori exista suspiciuni in legatura cu alunitele.

Pentru a vedea programul clinicilor fa click Aici

Poti afla mai multe informatii despre identificarea alunitelor periculoase pe site-ul www.protectiasolara.ro

Alte NoutatiVezi toate Noutatile

Știm că sunt multe lucruri de pregătit înainte de venirea pe lume a bebelușului vostru, tocmai de aceea vă așteptăm la Baby Boom Show, în perioada 5 – 8 martie, cu pachete speciale pentru nașterea...
Programul poate suferi modificari, pentru a afla date cat mai actualizate, va rugam sa apelati 021 9646 ARAD Hyperclinica MedLife Genesys Marti, 24 dec: 8:00 – 12:00 Miercuri, 25 dec: închis Joi, 26...